A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin
A legstílusosabb technológiai újdonságokat díjazza a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle magyar kiadása. A Style Tech Of The Year verseny hét kategóriájában keresik többek között az év telefonját, home entertainment eszközét, okos kütyüjét, laptopját, valamint 2022 innovációját is. A legjobbakat a nagyközönség szavazza meg.

Első alkalommal rendezi meg az InStyle magazin a Style Tech Of The Year versenyt. A megmérettetésben olyan innovációk is részt vesznek, amelyek valóban újdonságok - idén év végén érkeznek meg a magyar piacra. A 2022-es év elektronikai nagyágyúit többek között a háztartás, a a kommunikáció és a szórakozás területéről jelölték a díjra. December 2-ig összesen 7 kategóriában szavazhat a közönség a InStyle microsite-ján, a szavazók értékes nyereményeket nyerhetnek. A kategóriák:

  • Háztartási gépek
  • Home Entertainment
  • Telefon
  • Okosóra, okoskütyük
  • Gaming, laptop, tablet
  • Az én innovációja
  • Design díj

„Az InStyle lételeme a stílus, és nem csak az öltözködés, hanem az élet minden területén. Életstílusunk egyik fontos ismérve és meghatározója, hogy milyen okoseszközök, technológiai vívmányok kísérik a mindennapjainkat, a konyhától a fürdőszobáig, a munkától a szórakozásig. Ezek fontosságát felismerve indította el a hazai InStyle magazin a Style Tech of the Year versenyt” - mondta el Alberti Petra, a InStyle Magyarország főszerkesztője és a magazint kiadó Marquard Media Group tartalomigazgatója.

A szavazást követően a győztes termékeket december 5-én, online díjátadó keretében hirdetik ki. A termékekre az alábbi microsite-on lehet szavazni: https://www.instyle.hu/styletechoftheyear/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!