A legjobb orvosok küzdenek Csollány Szilveszter életéért

A legjobb orvosok küzdenek Csollány Szilveszter életéért
Nem sokkal az oltása után kapta el a koronavírust a sportoló, így nem tudott kialakulni a megfelelő védelem a szervezetében.

Már egy hónapja lélegeztetőgépen van Csollány Szilveszter. Az olimpikon egydózisú vektorvakcinát, Janssent kapott, de túl későn, két héttel azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba. Így sajnos nem tudott kialakulni a megfelelő védelem a szervezetében. A tornász november elején kapta el a koronavírust, azután két hét után annyira rosszul lett, hogy mentővel Sopronból az egyik budapesti kórházba, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe szállították, ahol azóta is kezelik.

Csollány Szilveszter állapotáról semmit sem közöl családja, annyit lehet tudni, hogy állapota továbbra is válságos. A sportoló korábban a Facebook-oldalán több oltásellenes posztot is megosztott. Nem akarta felvenni a vakcinát, de mivel Ausztriában dolgozott, egy kis kismartoni klubnál volt edző, ahol megkövetelték tőle a védettséget, ezért beoltatta magát – írja a Blikk. Dr. Letoha Tamás kutatóorvos hozta nyilvánosságra, hogy az olimpikon egydózisú vektorvakcinát kapott, de sajnos már későn. A Korányiban az ország legjobb koronvírus-orvosai kezelik őt, Magyarország legkiválóbb doktorai vigyáznak rá – írta bejegyzésében Letoha Tamás.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!