A koronavírus-fertőzéséről vallott Till Attila

A koronavírus-fertőzéséről vallott Till Attila
Bár enyhe tünetei voltak, a dereka miatt megküzdött a koronavírussal Till Attila.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Till Attila január elején elkapta a koronavírust. A műsorvezető szerint szilveszter környékén kaphatta el a vírust, ugyanis utána kezdte el érezni, hogy fáj a torka.

A life.hu-nak Tilla úgy nyilatkozott, a karantén alatt bezárkózott az egyik szobába, ahol sorozatokat nézett. Bár enyhe tünetei voltak, az egyik reggel a felébredés utáni felálláskor megtörte derekát, amely szinte azonnal beállt.

A koronavírusos tüneteket, a torokkaparást jól viseltem, de a derekam annyira fájt, hogy meggátolt a mindennapi életemben. A koronavírus a gyenge pontokat támadja, és úgy látszik, ez nekem a derekam. Vannak általános tünetei, viszont nem tudhatjuk, hogy kinél milyen sajátos problémákat okoz. Muszáj komolyan venni, nekem is megvan mindhárom oltásom, ez is segített abban, hogy ne legyen súlyos az állapotom – mondta a lapnak a műsorvezető.

Szerencsére Tilla azóta már felépült és új erővel vág bele a Sztárban Sztár legújabb évadába, ám még érzi magán a poszt-covid tüneteit.

Kicsit rosszul esik, hogy nem sportolhatok. Miután lejárt a karantén elkezdtem tornázni, kíváncsi voltam, igazak-e a poszt-covidról szóló dolgok és sajnos azt érzem, hogy erőtlenebb vagyok, mint előtte. Kapkodtam a levegőt, felborult az energiaháztartásom, és kedvem se volt mozogni. Azt mondtam magamnak, hogy jó, tartsuk be azt az egy hónap plusz pihenőt, majd sportolok utána. A műsort ettől függetlenül bírni fogom, mert jönni-menni, és beszélni tudok, a kedvem is jó, csak a maratont nem tudnám lefutni – tette hozzá Till Attila.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!