A kámaszútra pózok összezavarták az Activity hírességeit, de Schumacher Vanda segített

A kámaszútra pózok összezavarták az Activity hírességeit, de Schumacher Vanda segített
Az Activityben többek között furcsa elnevezésű szexpózokat kellett elmutogatnia a játékosoknak, azonban hamar kiderült, hogy fogalmuk sincs, mit is jelenthetnek. Schumacher Vanda viszont mindennel képben volt, így tartott nekik egy kis gyorstalpalót.

Puskás Peti az Activity játékmestereként épp felkonferálta Kiss Ádámot, amikor bevallotta, hogy felesége, Dallos Bogi állandóan a humoristát nézi. „Családtag vagy nálunk Ádám!” – mondta Ádámnak nevetne a játékmester.

Miután fény derült arra, hogy Papp Gergő és Lukács Miki olyan szoros barátságot kötöttek, hogy már együtt járnak bulizni Olaszországba, a műsorvezető elárulta, hogy nem ismerkedik olyan könnyen. Szabó Zsófit sokkolta, amikor megtudta az okát. „Jézusom, te már könnyezel?” – kérdezte meglepődve Zsófi, majd megölelte kollégáját.

Puskás Peti rákérdezett, hogy jelenleg van-e valaki Szabó Zsófi életében, amihez Schumacher Vanda is csatlakozott, mert Zsófi egyik képén látni vélt egy helyes férfit. A Reggeli műsorvezetője ezek után tiszta vizet öntött a pohárba.

Az egyik mutogatós feladatban a szétnyíló bambusz elnevezésű szexpózt kellett kitalálnia a hírességeknek. Később azonban kiderült, hogy senki sem tudja, hogy ez mi lehet pontosan, kivéve Schumacher Vandát, aki mindent bevetett, hogy kiokítsa játékostársait.

Puskás Peti féltékeny Kiss Ádámra
Papp Gergő bevallotta: összetörték a szívét
Bárki is szóljon Szabó Zsófihoz, mindenkivel összehozzák
Schumacher Vanda kámaszútra szakértőként Szabó Zsófival mutatott be egy rejtélyes szexpózt

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!