A hét sztárja a Cápák között

A hét sztárja a Cápák között
A Cápák között az elmúlt héten sem talált kihívóra és immár hetedik hete vezeti a nézettségi versenyt a 18-49 éves célcsoportban.

Az RTL üzleti showműsorának vasárnap esti epizódja 22,3%-os lineáris közönségarányt ért el a fő célcsoportban. Kiváló eredményének köszönhetően a műsor felkerült az éves TOP 10-es nézettségi listára is, ahol jelenleg összesen hat Cápák között epizód szerepel.

A műsor rendkívül népszerű a magas vásárlóerővel rendelkező nézők körében. A 18-49 ABC pp célcsoportban 28% feletti lineáris közönségarányt ért el az elmúlt heti epizód. A Cápák között úgy hozza széles körben hétről hétre a kiemelkedő nézettségi eredményeket, hogy közben a kereskedelmi televíziózás szempontjából fontos, magas vásárlóerővel rendelkező célcsoportban is folyamatosan kiválóan teljesít.

A Cápák és a Kishalak a digitális térben is népszerűek. Az elmúlt héten a Cápák között 39 ezer videóindítást generált, ezzel az eredménnyel a ValóVilág 11, a BeleValóVilág és a Drága örökösök – A visszatérés után a toplista 4. helyén zárt az RTL üzleti showműsora.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49 illetve 18-49 ABC pp,, live+aslive+vendég illetve live+kumulált tsv+vendég adatokkal, lineáris shr% (a Nielsen „Other” csatornacsoportja nélkül kalkulált közönségarány), főműsoridő (1900-2259), teljes nap (0200-2559) 2023. 7. hét

Gemius Prism,4+ rtlmost, rtlmost+, web+app, total videoview, (2023. 02. 20-án lekért adatok alapján)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!