A generációk között és a törzseken belül is nő a feszültség

A generációk között és a törzseken belül is nő a feszültség
Van, ahol az elhibázott taktikai lépés eredményezett vitát és van, ahol már a szövetségesek kijelölték, hogy kitől válnának meg. Az első zsákmányszerzés minden törzs életében nyomot hagyott.

„Pofán lettünk köpve” – mindkét csapat a Karagatan törzs ellen fordult

A Survivor idei évadában fontos szerepet kap a csapatok közötti generációs különbség, így Joe megszavaztatta, hogy melyik törzs veszítse el egyik emberét a játék első felében. A Buhawi és a Jarakay is a Karagatant választották, amit a kékek egyáltalán nem tartottak igazságosnak, mert úgy érezték, mindkét ellenfelük az adósuk volt.

 

A Jarakay taktikából feladta a játékot, aminek súlyos következménye lett

A Jarakay taktikai megfontolásból úgy döntött, hogy kiszáll a játékból, és eldobja a több, mint 100 kilós faltörő kost. A lépéssel azonban nem minden játékos értett egyet, nézeteltérésük pedig tovább súlyosbodott, amikor Joe elmondta nekik, hogy milyen büntetést kapnak az előző napi kihágásukért.

 

„Át ne törjétek, mert levágom a fejeteket” – Bodnár Gergő folyamatosan hátráltatta saját csapatát

Bodnár Gergő szerette volna, hogy szerelme, Czupek Nóra csapata nyerje meg a tűzgyújtót, így mindent megtett, hogy megnehezítse saját törzse munkáját a játékban. A jelenlévők közül azonban egyedül párja sejtette, hogy Gergő miben mesterkedik.

 

Korábián Tamás majdnem feladta, Zümi pedig az egész testét lehorzsolta – kemény játék várt a túlélőkre

A Survivor második napján újabb játék tette próbára a versenyzőket: egy több részből álló akadálypályán kellett túljutniuk. A túlélők bambuszok alá szorultak, telement az arcuk homokkal, ráadásul a forróság és a fáradtság annyira megviselte őket, hogy a játék utolsó feladatánál Joe kénytelen volt szabályt módosítani.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Survivor, RTL, média