″A fiam nem lett öngyilkos!″ - állítja Berki Krisztián édesanyja

″A fiam nem lett öngyilkos!″ - állítja Berki Krisztián édesanyja
Berki Krisztián édesanyja, Júlia a mai napig abban reménykedik, hogy fia megjelenik a kapuban.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt médiasztár, Berki Krisztián édesanyja képtelen elfogadni, hogy a fia már nem hívja fel többé. Még mindig azt várja, hogy egyszer csak átmegy hozzá. Megtörten mesélt a fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. Azért is sokkolta a drámai hír, mivel nem tapasztalt semmi különöset Krisztián viselkedésében.

„Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak, és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit” – mondta a Hot! Magazinnak.

Amikor legutoljára találkoztak, Krisztián büszkén mutatta videón az új irodáját, ahol – ahogy mondta – „nagy dolgok vannak készülőben”. Ebben a lakásban talált rá pár nappal később holtan a kislánya, Natasa.

„Százszázalékig biztos vagyok benne, hogy a fiam nem lett öngyilkos, annál ő sokkal jobban szeretett élni! Arról nem tudok, hogy drogozott volna, a szteroidokat pedig abbahagyta akkor, amikor eldöntötték Mazsival, hogy gyereket akarnak. Az alkoholt kifejezetten utálta, csakúgy, mint a cigarettát. Nekem is mindig mondta, hogy „Anya, ne cigizz!” Sajnos a magas vérnyomásra való hajlamot tőlem örökölhette, nekem is nagyon magas, sokszor 200 felett van, viszont én szedek rá gyógyszert” – árulta el a lapnak.

(metropol.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!