A WhatsApp új funkciókat vezet be

A WhatsApp új funkciókat vezet be
A Meta új nagy frissítést vezet be a WhatsApp állapotjelzésére vonatkozóan. Az állapotfunkció lehetővé teszi a WhatsApp-felhasználók számára, hogy úgynevezett „rövid üzeneteket” oszthassanak meg, amelyek 24 óra elteltével eltűnnek. Tartalmazhatnak fényképeket, videókat, GIF-eket és szöveget. A funkció körülbelül egy éve működik, és most a WhatsApp több funkciót ad hozzá.

A platform mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az állapotukat ne mindenkivel, hanem kiválasztott kapcsolatokkal osszák meg - írja a Marketingmorzsák. A WhatsApp állapotok mostantól támogatják a Voice Status funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 30 másodperces hangüzeneteket is rögzítsenek és megoszthassanak.

Ezenkívül a WhatsApp-felhasználók mostantól gyors válaszokkal reagálhatnak az állapotokra, felfelé csúsztatva és megérintve a nyolc elérhető hangulatjel egyikét. A legújabb frissítés révén pedig a felhasználók egy új állapotprofil-gyűrűt is kapnak, így elkerülhetik, hogy mások állapotfrissítéseiről lemaradjanak.

Végül pedig az új frissítés linkelőnézeteket vezet be az állapotfrissítésekhez, így a felhasználók jobb képet kaphatnak arról, hogy mire fognak kattintani. A WhatsApp fejlesztői azt mondják, hogy ez az új frissítés világszerte megindult, de a következő hetekben fokozatosan éri el a felhasználókat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!