A WhatsApp hamarosan új kameramódokat kap

A WhatsApp hamarosan új kameramódokat kap
A WhatsApp hamarosan két új funkciót kap, amelyek kényelmesebbé teszik az alkalmazás használatát. Az első funkció a névjegy blokkolása közvetlenül az üzenetértesítés előugró ablakából, a második funkció pedig külön lapokat kínál az alkalmazáson belüli fotók készítéséhez és videók rögzítéséhez.

Ha jelenleg blokkolni szeretne egy névjegyet a WhatsApp-on, akkor azt viszonylag hosszasan, bonyolultan lehet - írja a Marketingmorzsák. A WhatsApp viszont most azon dolgozik, hogy lehetőséget kínáljon a névjegy blokkolására közvetlenül a nem kívánt üzenet felugró értesítéséből. Ez a lehetőség azonban csak azoknál a névjegyeknél jelenik meg, amelyek nincsenek az eszközén mentve, így véletlenül sem blokkolja a már mentett kontaktokat.

A WhatsApp egy másik új funkciót is tesztel, amely különböző lapokat kínál fotók készítéséhez és videók rögzítéséhez. Tehát, ha videót szeretne rögzíteni, nem kell mást tennie, mint kiválasztani a videó módot a keresőben, és csak egyszer megnyomni a felvétel gombot.

A jelenleg fejlesztési fázisban lévő WhatsApp Beta v2.23.2.5-ben a névjegyek letiltásának lehetőségét az üzenetértesítés előugró ablakában találták meg az appvadászok. Az új kameramódokat viszont a WhatsApp Beta v2.22.24.21-ben észlelték, és ez a funkció jelenleg tesztelési fázisban van. Várhatóan mindkét funkció elérhető lesz az alkalmazás stabil verziójában a következő néhány hónapon belül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!