A Város Királynői Athénban sem fogták vissza magukat

A Város Királynői Athénban sem fogták vissza magukat
A Város Királynői Mónika és Dino meghívására Athénba utaztak. Laura nem tudott a többiekkel tartani, ugyanis modelleket castingolt közelgő divatbemutatójára. Zsuzsi még Budapesten megpróbálta elsimítani a konfliktust Paulináékkal, azonban úgy összevesztek, hogy Paulina mama nem volt hajlandó Athénba utazni.

Végül Anna is lemondta az utat az utolsó pillanatban, mert nem szeretett volna Violettával találkozni. Móni csalódott volt a lemondások miatt, ugyanis nagyon készült a bulira. Arra azonban senki nem számított, hogy a Zsuzsi és Paulina közötti viszály Athénban is folytatódik, és odáig fajul, hogy Zsuzsi mindenki előtt egy pohár pezsgővel nyakon önti Paulinát.

„Hogyhogy ilyen szexi ruhában vagy?” – Paulina mama gyanakodni kezdett, hogy lánya titkos randira készül

Paulina a szívbajt hozta édesanyjára, mikor nem vette fel neki a telefont. A rémült Paulina mama ezért átrohant hozzá, és majdhogynem rátörte szobája ajtaját. Az őt fogadó látvány viszont teljesen ledöbbentette. Lánya szexi fehérneműkben nézegette magát a tükör előtt. „Az volt az érzésem, hogy vagy vár valakit, vagy készül valami fontos randevúra” – állapította meg Paulina mama.

 

„Sosem bírtam a középszerűséget” – Laura lázban ég a divatbemutatója miatt

Czeglédi Laura és barátnője másfél hét leforgása alatt tervezték meg saját őszi-téli kollekciójukat. Laura mindenkitől a legjobbat várja, ezért nagyvolumenű bemutatót tervez, amihez már minden adott, csak pár csinos modellre van még szükségük.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!