A ValóVilág11 nyertese VV Kriszti!

A ValóVilág11 nyertese VV Kriszti!
105 nap. Elképesztő próbatételek, a luxusbörtönben való összezártság konfliktusai és érzelemittas pillanatai után VV Kriszti bizonyult a nézők által legkedveltebb játékosnak, aki így 36 millió forinttal lett gazdagabb.

Rendkívüli hangulat uralkodott a stúdióban a vasárnap este VV11 Fináléjában, amikor Puskás Peti és Schumacher Vanda egyszerre kiáltotta ki a nyertes nevét. VV Kriszti 20 százalék különbséggel diadalmaskodott VV Melina felett és lett boldog tulajdonosa a mesés 36 millió forintos fődíjnak. Több, mint 3 hónapos folyamatos próbatétel vezetett ezidáig, mely tarkítva volt számtalan feladattal és megdöbbentő fordulatokkal, amelyek a személyes kapcsolatokat és a játék kimenetelét alakították.

A VV11 tematikus heteiben a játékosok voltak iskolások, tanyasi jányok és legények, híradós műsorvezetők, rekorderek, botcsinálta szülőpárosok és még megannyi helyzetben kellett megmutatniuk a nézőknek, hogy ki a legérdemesebb a győzelemre. A nézők ebben az évadban minden eseményt élőben tudtak követni az RTL+ streaming felületen, folyamatosan futó ValóVilág stream-en, így az esti összefoglalók mellett jóval több információt kaptak a játékról, míg a műsor social felületein is áradtak az esélylatolgatások és vélemények a játék menetéről.

 

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!