A ValóVilág11 második Párbajának győztese VV Piros!

A ValóVilág11 második Párbajának győztese VV Piros!
A villalakók üzenhettek Anitának, ha akartak, Rico nyilván pajzánkodásra használta volna ezt is fel. Többen büntetést kaptak, mely nagyon viccesre sikeredett s közben azt is megtudhattuk hány sárga labda is van a kinti medencében. Mindig történik valami a ValóVilágban, ami miatt érdemes nézni a 24 órás élő stream-et a www.rtlplusz.hu oldalon.

Robbant a bomba: VV Ákos összefeszült a csapattársaival VV Ákos úgy érzi, hogy senki sem érti meg őt, VV Piros szerint viszont csak figyelemre vágyik a fiú, aki egy napokkal korábbi játék miatt sértődött meg.

Békatalp, búvárszemüveg és kolomp: csoportos büntetést kaptak a villalakók Míg VV Rico az eddigi legviccesebb büntetésnek tartotta a legutóbbit, VV Reni egészen másként tekintett rá: „Ez egy hatalmas kicseszés” – mondta a lány, amikor megtudta, hogy békatalppal a lábán és búvárszemüveggel a fején kell megszámolnia a sárga labdákat az udvaron VV Danival.

VV Barna titkos búcsúcsókkal köszönt el VV Pirostól a Párbaj előtt Miután a srác VV Piros tudtára adta, hogy attól függetlenül, hogy VV Anita csapatát erősítette, ugyanúgy visszavárja őt a Párbajról, búcsúzóul csókot adott a lánynak, majd megfogadta, hogyha visszatér a villába, befejezik azt, amit elkezdtek.

VV Sajti sírva búcsúzott el VV Anitától Amelyik villalakó úgy érezte, hogy lezáratlan ügye van Anitával, az elköszönhetett a kiesett lánytól. Míg VV Rico Anita fotójára pályázott, hogy később hasznát vegye, amikor magához nyúl, VV Sajti a könnyeit törölgette búcsúbeszéde közben.

Kiderült, hogy mit érez VV Melina VV Dani iránt VV Piros kapott egy igazságszérumot, és a villalakók egy kérdezz-felelek formájában kérdéseket tehettek fel egymásnak. Akinek a szérum a poharába került, annak kötelezően igazat kellett mondania, így került napirendre Melina és Dani kapcsolata.

„Kicsit beleült és élvezte a testi adottságaimat” – kiesése előtt VV Anita is maszatolt a villában VV Barnával VV Barna összemelegedett VV Anitával, majd ugyanazon az éjszakán szájon puszilta VV Bibit. Másnap reggel csípős kérdéseket kapott a srác, aki mindent tagadott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ