A Tv2 szakítja el Csobot Adélt Istenes Bencétől?

A Tv2 szakítja el Csobot Adélt Istenes Bencétől?
Négy év után újra a TV2 képernyőjén tűnik fel Csobot Adél, akinek a titoktartási szerződése olyan szigorú, hogy még a párjának sem beszélhet a munkájáról.

Az idei Dancing with the Stars egyik legnagyobb durranása az, hogy TV2-nek sikerült újra elcsábítania Csobot Adélt az RTL Klubtól. A konkurenciaharcot tovább élezi az a helyzet, hogy Csobot Adél gyermekeinek apja, Istenes Bence az RTL Klub legfőbb arca, aki nem titkolja, hogy mit gondol a TV2-ről (néhány néhány hónapja még arról beszélt, milyen lesújtó véleménye van a csatornáról) – írja a legfrissebb BEST magazin nyomán az nlc.hu.

Azt nem tudni, hogy Adél egyáltalán kikérte-e Bence véleményét, és ő támogatta vagy ellenezte-e, hogy párja a TV2-nél írjon alá. Ám az valószínűsíthető, hogy a csatornáról alkotott őszinte kijelentése után szombat esténként nem fog feltűnni a táncparkett melletti asztalok egyikénél – jegyzi meg a sztármagazin.

Mindemellett Csobot Adél DWTS-szereplése nem csak etikai kérdés lehet Istenes Bence számára, a táncos műsor ugyanis a rengeteg próba miatt nem kifejezetten családbarát munka, teljes embert igényel. Adél pedig nyilvánvalóan akkor tud csak nyugodtan próbálni, ha a gyerekeit biztonságban tudja, most ehhez a támogatást Bencétől várja, aki szintén nagyon elfoglalt. Ez a terhelt időszak újra komolyan megméretteti a szerelmüket, és a sors fintora, hogy ezt pont a TV2-s produkció okozza. A titoktartási szerződés miatt pedig nem beszélhetik meg odahaza, hogy mi történt velük, a kereskedelmi televíziók ugyanis igen komoly titoktartási szerződést kötnek a munkatársaikkal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!