A TV-t leváltja a digitális videózás?

A TV-t leváltja a digitális videózás?
A múlt héten indította el moziszolgáltatását a Telekom, máris itt a konkurencia, a független fuso® Premium, havidíjas streaming videóival.

Akár a televíziózás válságához is vezethetnek azok a digitális szolgáltatások, amelyek a legújabb filmeket, sorozatokat hozzák el a felhasználóknak. A Fuso még ennél is többet ígér, gyakorlatilag szinte minden információt megkapunk a segytségével a filmek mellett.

A fuso® Free ingyenes szolgáltatás már most is videók millióit, friss híreket, cikkeket, több millió zenét és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken, táblagépeken és egyéb internetkapcsolattal rendelkező eszközökön. Most azonban egy fizetős lehetőséggel bővült a kínálat és első körben a két jól ismert amerikai filmóriás, a Disney és a Miramax, valamint a Profour Films stúdiók által képviselt, közel 300-as filmkínálattal indul a legíújabb filmek áradata.

A Disney klasszikusok és újabb sikermozik egész Közép- és Kelet-Európában elsőként ezen a rendszeren keresztül érhetők el havidíjas streaming video szolgáltatás formájában. A Miramax számára is ez az első hasonló piacra lépés a régióban.

A most elíduló szolgáltatásban olyan sikerfilmek és népszerű sorozatok érhetők el a szolgáltatáson keresztül, mint: Chicago, Verdák, Némó nyomában, Szörny Rt., A Karib-tenger kalózai 1-3, Toy Story 1-3, Perzsia hercege: Az idő homokja, Csingiling, Tron: Örökség, Baywatch, Polip, A kis hableány sorozat. A lista a közeljövőben több jól ismert filmforgalmazóval bővül, aminek révén a filmkínálat hamarosan a többszörösére nő.

A platform jelenleg Samsung, SONY, LG, Toshiba, okostévéken, androidos és iOS eszközökön érhető el. A kör hamarosan további eszközökkel, például játékkonzolokkal bővül.

Az eszköz és a szolgáltatás egy magyar startupból, a Hibridboxból indult el néhány évvel ezelőtt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!