A Star Trek: Strange New Worlds sikersorozat nyáron visszatér a SkyShowtime kínálatába

A Star Trek: Strange New Worlds sikersorozat nyáron visszatér a SkyShowtime kínálatába
A CBS Studios által készített sorozat 10 részes második évada júniustól lesz elérhető - kizárólag a SkyShowtime kínálatában.

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t", Ethan Peck pedig Spock tudományos tisztet. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban.

A sorozat főszereplői: Jess Bush Christine Chapel nővér szerepében, Christina Chong La'an Noonien-Singh szerepében, Celia Rose Gooding Nyota Uhura kadét szerepében, Melissa Navia Lt. Erica Ortegas szerepében és Babs Olusanmokun dr. M'Benga szerepében. A második évadban visszatér egy különleges vendégszereplő, Paul Wesley, aki James T. Kirk szerepét alakítja, Carol Kane pedig új szereplőként Peliát játssza.

A Star Trek: Strange New Worlds második évadát a CBS Studios, a Secret Hideout és a Roddenberry Entertainment készítette. A sorozat társproducerei Akiva Goldsman és Henry Alonso Myers. Goldsman, Alex Kurtzman és Jenny Lumet a sorozat gyártásvezetői Alonso Myers, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry és Trevor Roth mellett. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Star Trek: Strange New Worlds második évadával egy különleges crossover epizód is érkezik, amely élőszereplős és animációs elemeket is tartalmaz, és a Star Trek: Lower Decks sorozatból ismert Tawny Newsome, aki Beckett Mariner zászlóst, valamint Jack Quaid, aki Brad Boimler zászlóst alakítja majd, szintén a U.S.S. Enterprise űrhajó fedélzetére lép. Az epizódot a Star Trek: The Next Generation és a Star Trek: Picard színésze és igazgatója, Jonathan Frakes rendezte.

A Star Trek: Strange New Worlds első évada már elérhető – kizárólag a SkyShowtime kínálatában­­.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!