A Spirit FM és a Manna FM rádiók is az Atmediánál!

A Spirit FM és a Manna FM rádiók is az Atmediánál!
Két egyedi műsorstruktúrával rendelkező rádió reklámértékesítését végzi 2021. szeptember 1-től a multimédiás kereskedőház, az Atmedia. A Spirit FM és a Manna FM rádiók budapesti vételkörzetben érhetők el, amivel az országos lefedettségű adók mellett a fővárosi régióban erősíti portfólióját a kereskedőház.

A multimédiás kereskedőház, az Atmedia rádiós üzletága évek óta egyedülálló országos lefedettséget biztosít a hirdetőknek, és az idei őszi szezont a fővárosi rádiós hirdetési felületek bővítésével indítja. Az ATV Csoporthoz kapcsolódó, de a Közösségi Rádiózásért Egyesület üzemeltetésében lévő Spirit FM néven a rádió 2019 szeptemberében indult el a médiavállalat első rádiós felületeként. A Spirit FM, mint kereskedelmi rádió tartalmi kínálatában főként közéleti, hír, portré- és kulturális műsorok vannak, valamint a rádióban az ATV-ből is ismert televíziós műsorvezetők és elismert újságírók is hallhatóak.

A Spirit FM sugárzási frekvenciája idén megváltozott, az NMHH ideiglenes kereskedelmi engedélye alapján 2021. május 3. és október 29. között a fővárosi 92,9 frekvencián fogható, amelynek vételkörzetében több mint 3 millió embert él. Májusban megújult a rádió műsorkínálata és a szlogenje - „Nagyváros Hangja"- is, mivel az új frekvencia a korábbinál jóval nagyobb elérésű földi FM-sugárzást biztosít.

A Manna FM a budapesti régió új közösségi rádiójaként 2019 február 5-én a 98.6 frekvencián indult el. A műsorkészítők igényes szórakozást kínálnak mindazon hallgatóknak, akik fontosnak tartják a lelki, szellemi és testi egészségük megtartását, fejlesztését, érdeklődnek környezetük helyi és közösségi eseményei iránt, a zenei kínálatban pedig igényes, alternatív, értéket közvetítő magyar előadókra kíváncsiak. A rádió tulajdonosa a Gospel Közhasznú Alapítvány, amelynek köszönhetően vallásos tematikájú műsorok is megtalálhatóak a kínálatukban. A rádió az analóg frekvenciának köszönhetően akár 2,2 millió embert is elérhet a hagyományos rádión keresztül.

Galavics András, az Atmedia rádió divízió és kereskedelmi vezetője elmondta: „Örülünk a rádiós portfólióbővülésünknek, amely lehetővé teszi, hogy ősztől a budapesti piacon is nagyobb lefedettséget kínáljunk a hirdetőknek. Természetesen a rádiók egyedileg is elérhetőek lesznek, de tapasztalataink szerint a kampányoknál a megrendelők a minél nagyobb hallgatói elérést biztosító csomagajánlatokat részesítik előnyben. Ezért a Spirit FM és a Manna FM a Rádió 1 Budapest és a Best FM Budapest mellett úgynevezett „BUDAPEST CSOMAGBAN" is megrendelhető szeptembertől, és ezt még kiegészíthetik hirdetőink a Fitrádió a budapesti termeivel is."

Az Atmedia rádiós portfóliójában a fővárost lefedő kibővített kínálat ősztől 4 rádiót tartalmaz majd, amelyek együtt költséghatékonyan érik el a budapesti 15 évnél idősebb lakosság 35%-át, ugyanakkor a 15-29 éves lakosság esetén az a szám már 60% (Forrás: NMHH Rádió Napló, 2021. 06; BP).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Atmedia, Spirit FM