A South Park ismét megbotránkoztatott mindenkit

A South Park ismét megbotránkoztatott mindenkit
A kriptovaluta hívők idegein táncol a South Park komédiasorozat legújabb epizódja. A “The Streaming Wars Part 2” hollywoodi legendákon keresztül reprezentálja a kriptotél okozta érzelmi válságot. A filmvásznon megjelenik többek között Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Larry David és Naomi Osaka is, akik az utóbbi időben többször is kiálltak a szektor mellett.

Az epizód a legtöbb időt Matt Damonra szenteli, utalva a Crypto.com széles körben kifogásolt reklámjára. Mióta egyébként a világhírű színész a kriptotőzsde reklámarca, szereplése minden, csak nem szerencsés a vállalat hírnevére nézve - írja a bitcoinbazis.hu. Mindenesetre, ahogyan azt a színész mondása tartja, a “szerencse a bátraknak kedvez, és a bátor ember tudja, hogy a pisiben főzött tészta a legfinomabb.”

A South Park legújabb epizódjában Damon egy száraz vidéken sétál, ahol pisiből “újrahasznosított vizet” reklámoz.

“Súlyos szárazságban élünk. Egyszerűen nincs más választásunk. Alternatív vízforrásokat kell találnunk. Üdv, Matt Damon vagyok. Hallottatok már beszélni a kriptovaluta csodáiról, de most van egy cég, amely egy új forrást biztosíthat számunkra: ez a Pipi Water!” – mondja, majd öklendezve megpróbálja a vizelettel meglocsolni pázsitját, majd abban zuhanyozni, tésztát főzni, és egy finom Whopper burger társaságában élvezni annak illatát.

Az FTX-et támogató hírességek is hasonló bánásmódban részesülnek az epizódban. A teniszsztár Naomi Osaka például vizeletben áztatott salátaleveleket kénytelen falatozni, de nem kímélik Larry David producert, Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon híres NFT befektetőket sem. Sőt, ami azt illeti, Witherspoon része sikerült talál legextrábbra:

“Reese Witherspoon vagyok. Szerintem a kriptó egy nagyszerű ötlet, de van egy befektetés, ami még okosabb. Ezért a családom mindig pisiben ünnepel!” – mondja, majd miután a kamera megfordul, két férfit látunk, akik éppen… Nos, ezt inkább nem részleteznénk.

A South Park meglepően lassan kezdett el foglalkozni a kriptográfiával. Először a 2021-es bikafutam zárása után tett említést a szektorról, de a “Post COVID” című epizódban Stan Marshsel már egy olyan jövőbe utazik, ahol csak bitcoinban lehet fizetni. Ami viszont a mostani jeleneteket illeti, a jelenlegi árfolyamzuhanások közepette nem biztos, hogy a kriptohívők díjazni fogják a sorozat ötletét…

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!