A Simlis, a Gazdag és a Szegény…leforgott az első Valóvilág11 szappanopera

A Simlis, a Gazdag és a Szegény…leforgott az első Valóvilág11 szappanopera
Valósággal lubickoltak a villalakók a feladatban, mely szerint egy zűrös latin kompánia történetét kell sorozatban eljátszaniuk. Vicces pillanatok, megmosolyogtató alakítások és persze Piros se veled, se nélküled vívódása Barnával. A villa eseményei a karácsony múltával sem torpannak meg, a www.rtlplusz.hu oldalon 24 órás élő stream-en követhető minden történés.

Nézd meg a VV11 szappanoperájának, A kérdések szenvedélyének első részét! Íme a Simlisék, a Gazdagék és a Szegények életéről szóló sorozat első epizódja.

VV Piros bevallotta az érzéseit VV Barnának Piros a szaunában közölte Barnával, hogy ő a gyenge pontja, és zavarja a játékát, mert elkezdett érezni iránta valamit.

„Nem akarok sehanyadik lenni nálad” – ennyi volt VV Dani és VV Melina barátsága? Melina sírva ébredt reggel, majd tovább fokozódott a feszültség, miután megpróbálta megbeszélni Danival, hogy mi áll az eltávolodásuk hátterében. Úgy tűnik, a srác féltékenysége éket vert kettejük közé.

Hiába kért bocsánatot VV Piros, VV Melina álszentnek tartja őt Melina szerint Piros csak mosni akarta a kezeit, amikor megfogalmazta bocsánatkérését. Melina a történtek után mindent megkérdőjelez, amit villatársa valaha mondott neki.

VV Dani alulmaradt VV Barnával szemben „Parás hangulat volt végig” – emlékezett vissza a villamesterségért folyó küzdelemre Barna. A sors fintora ugyanis, hogy a srácnak Danival kellett versenybe szállnia.

Werk: így készült A kérdések szenvedélye, a VV11 szappanoperája Kriszti és Ákos leosztották a szerepeket a villalakók között, majd elkezdődött a Simlisék, a Gazdagék és a Szegények életét bemutató sorozat forgatása.

„Mindjárt … egy ásóval, hogy megszépüljön” – összebalhézott VV Piros és VV Melina Melina elejtett megjegyzése kiverte a biztosítékot Pirosnál, aki ezután cifra szavakkal jellemezte villatársát a többieknek, amit az udvaron ülve Melina is végighallgatott. A két lány ezután szemtől szemben folytatta a civakodást.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ