A SES bemutatta első sporteseményekre szabott műholdas platformját

A SES bemutatta első sporteseményekre szabott műholdas platformját
A SES új műholdas platformjának köszönhetően a vállalat gyorsan növekvő sport és sporteseményhez köthető ügyfelei mostantól a lehető legjobb minőségben tudják eljuttatni a legfontosabb és legizgalmasabb sporteseményeket az európai és a MENA-régió béli képernyőkre.

Az új, sporteseményekre szabott platform egész Európában, a Közel-Keleten, valamint Észak-Afrikában is nagy teljesítményű, széles sávú lefedettséget biztosít. A SES dedikált platformja a legújabb DVBS2x műholdvevőt alkalmazza, ezzel lehetővé téve a médiajogtulajdonosok és az engedélyezett közvetítők számára a megnövekedett átviteli sebességet, a hálózati hatékonyságot, a rugalmasságot és a fokozott biztonságot is. A platform az ügyfelek széles körét, többek között a műsorszolgáltatókat, a sportligákat, valamint a nemzeti és nemzetközi sportszövetségeket is támogatja a világszerte zajló jelentős sportesemények, köztük még az idei év téli sportjainak és motorsportjainak közvetítésében is.

A WRC Promoter az egyik első az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban ban, aki használatba vette az újonnan bevezetett platformot. "Mivel rendezvényeink száma folyamatosan növekszik, örömmel bővítjük partnerségünket a SES-el és használjuk ezt az új platformot az európai és MENA (Közel Kelet és Észak Afrika) régióbeli terjesztéshez. Az elmúlt öt év során a SES megbízható és magas szintű SLA-t szolgáltatott, ezzel is biztosítva, hogy tartalmaink eljussanak a motorsport-rajongókhoz az egész régióban" – mondta Florian Ruth, a WRC Promoter tartalom- és kommunikációs vezető igazgatója.

"A sport és az élő események újraéledésével egyre nagyobb szükség van arra, hogy partnereink a legfontosabb sporttartalmaikat a lehető legjobb képminőségben tudják eljuttatni a szurkolókhoz. Ez az első alkalom, hogy a SES-nél elindítottunk egy sportra és sporteseményekre fókuszáló platformot az európai és a MENA (Közel Kelet és Észak Afrika) régióban. A geostacionárius pálya, valamint az üvegszálas és IP-infrastruktúránk lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is a lehető legszélesebb közönséghez jussunk el, ezzel is bizonyítva elkötelezettségünket partnereink iránt” - mondta Michele Gosetti, a SES sport és rendezvényekért felelős értékesítési vezetője.

A sport és a rendezvények terén vezető szerepet betöltő SES naponta több mint 700 órányi prémium sportműsort közvetít, és több mint 500 sport- és rendezvényügyféllel dolgozik együtt. A SES a sportágak széles skáláját közvetíti, a férfi és női profi futballtól, az amerikai futballon, teniszen, golfon és kriketten át egészen a kerékpározásig. Ezek közé tartoznak a folyamatos mérkőzések és az olyan kiemelt bajnokságok mérkőzései, mint az NFL, Premier League és a női Serie A, valamint a speciális érdeklődésre számot tartó sportágak, például a motorsportok.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: SES, sport, műhold