A Konyhafőnök – újabb dráma Anna és Anikó között

A Konyhafőnök – újabb dráma Anna és Anikó között
A csapatfeladatokat nem véletlenül imádja Fördős Zé – ekkor alakulnak ki a legnagyobb szövetségek, ahogy a legmélyebb ellenérzések is ilyenkor törnek felszínre.

Rácz Jenő mentoráltjai - Anna és Anikó - újfent nem találták meg a közös hangot. A balatoni hangulatot idéző, nyugtató hatású levendula sem volt elég ahhoz, hogy ne a két piros kötényes csörtéjéről szóljon a főzés.

A csapatoknak a jellegzetes tihanyi pulton, a kötelezően felhasználandó levendula mellett kecske-, bárány- és racka juh gerinc, valamint keszeg hevert, faszenes lágysajttal, füstölt ordasajttal, bazsalikomos-, köményes-, és kakukkfüves sajtokkal, camembert-tel, szőlőfélekkel és helyi mandulával. A versenyzőknek egy elő- és egy főétel tálalása volt a feladat. A pirosak a személyes csatározások ellenére újra pontot szereztek!

A második főzés során az indiánok földjére kalauzolta el a zsűri a két csapatot: bölény steak, vadpulyka, bivalynyak és karibu bélszín voltak a fő hozzávalók, melyek egy képzeletbeli indián törzsfőnök kedvenc alapanyagai lehettek. Az összecsapást követően a pirosak újabb pontot zsebelhettek be, ezzel a versenynap mindkét lehetséges pontját begyűjtötték.

Folytatódik a csapatverseny és a héten is érkezik egy legenda, hogy megnehezítse a versenyzők dolgát – legendás évadra terítünk!

Anikónak elege lett Annából: „A mellében meg a szájában több a töltelék, mint az agyában”

Ákos őrjöngött a kóstoláson: „Zseni volt a főzés és kapok két sz*r tányért”

Luca is besokallt Anikótól: Kezdtem érezni, hogy elgurul a gyógyszerem

„Mi ez a sz*r?!” – Ákos dühében elhajította a kékek ételét

Felsültek a kékek: Ákos gondolkodás nélkül söpörte kukába csapata ételeit

Simon elsírta magát: Félek, hogy miattam esik ki az egyik csapattársam

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök