A Konyhafőnök – megvan Sárközi Ákos első középdöntőse

A Konyhafőnök – megvan Sárközi Ákos első középdöntőse
Ha csapatfőzés, akkor dráma költözik A Konyhafőnök konyhájába! Sárközi Ákos is rátett erre egy lapáttal, amikor habitus szerint rakta össze versenyzőit.

A párok először egy nagy láda krumplival birkóztak meg, amiből háromféle ételt készíthettek: töki pompost, vajas-burgonyás pogácsákat és őzgerincet burgonyfánkkal. Az első főzést követően a kékek sütésre váltottak. A robosztus, magyaros ízeket ezúttal kifinomult francia sütemények váltották fel. Az elkészítendő édességek: tarte au citron, azaz citromos tart habcsókkal, madeleine, azaz francia piskóta és csokoládés sablé, azaz csokis kekszféleségek voltak.

A legjobbak és a leggyengébben teljesítők ezúttal is párbajoztak. A zsűri döntése alapján, a legjobbak közül a körözöttes párbajt Bárkányi Evelin nyerte meg, így ő egyenes ágon került be a Középdöntőbe! Az összecsapás másik ágán, Csillag Pál, aki egészségügyi okok miatt korábban feladta, majd vissza tudott térni a versenybe, végül búcsúzni kényszerült.

A Konyhafőnök legendás évadának utolsó elődöntő napja következik, ahol Sárközi Ákos véglegesíti középdöntős mezőnyét. Ráadásul a kékeknek – a továbbjutásért - egy legendát is le kell nyűgözniük!

Patrik és Geri túlélésre mentek: Nem akartuk, hogy égjen a pofánk a zsűri előtt.

„Hozzájuk vágtam volna a tepsi meringet!” – Evelin kiakadt versenytársaira.

Sírva nevetett az egész stúdió: Ezt a desszertet már a zsűri sem merte megkóstolni.

Ő jutott be elsőként a Középdöntőbe Sárközi Ákos csapatából.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök