A Konyhafőnök – kieséssel indult az utolsó középdöntős hét

A Konyhafőnök – kieséssel indult az utolsó középdöntős hét
A Középdöntő utolsó hetében újra egyéniben küzdenek a versenyzők. Megkezdődik a tréning a Döntőre!

Mangalicatarja és articsóka volt az első akadály, hasonlóképpen volt „kemény dió” a második feladat is, ahol különböző diófajtákat párosítottak sertésdióval, ami a sertéscomb egy része.

A tétnek megfelelően visszatért az idei év egyik nehezítése, a fekete kötény, ráadásul egy versenyzőnek el kellett hagynia a konyhát. A hét végére, a legrátermettebb 6 a színes kötényt séfkabátra cserélheti. Közeledik A Konyhafőnök jubileumi évadának Döntő hete, ahol a tét a trófea és az ezzel járó 10 millió forint. Ezúttal ráadásul a séfek is kupáért küzdenek! Vajon melyik Michelin-csillagos séf gyűjti be A Konyhafőnök történetének első Aranykupáját?

Bármit is kívánt meg a zsűri, Horváth Gerinek azonnal el kellett készítenie

Horváth Gergő fekete köténye nem kívánt szívatások elé állította: miközben megpróbálta teljesíteni a 60 perces feladatot, a zsűrinek külön is főznie kellett. Bármilyen rágcsálnivalót kívántak is meg, a versenyzőnek pattannia kellett.

„Totál megőrültem ettől” – Horváth Geri óriási hibát követett el

Rágcsát gyártott, 60 perces feladatot teljesített és folyamatosan pörgött: Horváth Gergő versenyt futott az idővel, a nagy rohanás közepette viszont tönkretette az egyik elemét. Vajon sikerült újrakezdenie?

 

Sárközi Ákos mások ételéből pakolt össze egy tányért?

Kerekes Balázs tökéletes húst és mártást készített, azonban a zsűri nem tudott elmenni amellett, hogy nincsenek köretek a tányérján. Sárközi Ákos viszont gondolt egyet és leszaladt a többi versenyző pultjához, hogy elvegyen egy-két dolgot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!