A Konyhafőnök – jönnek a drámai kötényszerző napok!

A Konyhafőnök – jönnek a drámai kötényszerző napok!
Véget ért a kiképzés A Konyhafőnök Táborában, csütörtökön és pénteken kiderül kik kerülnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapatába. Fördős Zé számára is ez egy fordulópont, hiszen ha sárga csapattagjai jól teljesítenek, vagy piros vagy kék színre válthatnak.

A Tábor utolsó napján egy újabb Michelin-csillaggal bővült a zsűri, Tóth Szilárd érkezett a stúdióba. Az első feladatban egy vegetáriánus főétel volt az általa összeállított feladat, aminek különlegessége, hogy nem csak szezonális zöldségekből, hanem gyógynövényekből is várt elemeket. A pulton találhattak a versenyzők például legyezőfüvet, kamillát, levendulát, csombort és szagos mügét is.

A második főzésre Fördős Zé egy "méltó alapanyagot kért" Tóth Szilárdtól, amiben van "meglepetésfaktor" is. Marha- ás bárány pacalt kaptak a versenyzők, többeknél működött a meglepődés, ugyanis jópár versenyzőnek fogalma sem volt, mi bújt meg a búra alatt.

A Tábor utolsó kiesőjével összeállt a kötényszerző napok mezőnye. Aki befőzi magát valamelyik séf csapatába, folytathatja a küzdelmet a Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Tóth Szilárd nem kímélte a versenyzők ételeit: Ez nagyon biztonsági, klisé játék

Rácz Jenő helyretette a hisztis versenyzőt: Szeretném látni, hogy te is akarod

Sárközi Ákos kidobta a versenyző ételét: Unalmas volt és kritikán aluli!

Simont nemcsak versenytársa, de a zsűri is keményen megszívatta

Extra videó: Tóth Szilárd szerint a hátráltatás néha előnyt jelent A Konyhafőnökben

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök