
Sárközi Ákos ma még szigorúbban nézte a textúrákat, az ízeket és a koncepciókat.
Tavaszi hangulat áradt a stúdióban, zöldségek roskadoztak a pulton, amit egy zsákbamacska játékkal nehezített meg Fördős Zé. Szardíniakonzerv, sertésmájkrém, lecsókolbász, konzerv pacal és tömlős sajt is rejlett a zsákban. Ezeket párosíthatták össze a kékek a zöldségekkel.
A második feladatban szimultán főztek a versenyzők Rácz Jenővel. A Michelin-csillagos séf egy „egyszerű” tőkehalas curry-t készített a stúdióban.
Jön az utolsó elődöntő nap, a versenyzők párban dolgoznak majd a pultokban, a legjobbak a középdöntőbe jutnak, míg többen búcsúzni fognak a 10 millió forinttól és A Konyhafőnök trófeától. A tétnek megfelelően kezdődnek a komolyabb összefeszülések is, hiszen idén nincs szülinap balhé nélkül!
Sárközi Ákost felbosszantotta, hogy Marci palacsintákra pazarolta az idejét
Bartus Marcell ragaszkodott az eredeti koncepciójához, miszerint különböző színű palacsinták lesznek a tányérja ékei, azonban több próbálkozás után sem sikerült elérnie a kívánt állagot. A kilátástalan palacsintasütésének a mentora vetett véget.
Rácz Jenő Zsombornak: „Ha ez nem megy, akkor nincs jövő”
A zsűri tanácstalanul állt Zsombor tányérja előtt, mert a fiú sehogy sem találta el az ízeket. Ákos szerint az étele ehetetlenül sós volt, Jenő pedig felhívta rá a figyelmét, hogy ha nem változtat, nincs helye a versenyben.
Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!