A Konyhafőnök – indul a verseny a színes kötényekért!

A Konyhafőnök – indul a verseny a színes kötényekért!
Összeállt a Válogató mezőnye, a versenyzők A Konyhafőnök legendás stúdiójában folytatják a főzést a 10 millió forintért és hőn áhított trófeáért.

A Konyhafőnök casting adásait a Válogató napok követik, ahol a tét már az, hogy ki kap színes kötényt, tehát ki kerülhet be a Michelin-csillagos séfek, Sárközi Ákos vagy Rácz Jenő csapatába?

Eddig sok különleges tehetség jutott tovább, de vannak bőven olyan jelöltek is, akiknek ezúttal nem sikerült befőzniük magukat a versenybe. Elkelt az összes sárga kötény, így Fördős Zé különítménye is készülhet a Válogató napokra!

Nagy visszatérőként, a Való Világ egykori győztese, VV Zsuzsu próbálta meg újra befőzni magát A Konyhafőnök mezőnyébe, ezúttal egy nyersen maradt krumpli és némi homárbél választotta el az álmától. Igaz, a zsűri egybehangzó véleménye szerint, ha tovább halad a fejlődés útján, harmadjára talán megszerezheti a farmerkötényt.

Többen nem egyedül érkeztek bizonyítani, Rácz Jenő libát sétáltatott, Fördős Zé pedig papagájok és egy kaméleon társaságában zsűrizett A Konyhafőnök legújabb évadának második napján. Néhányan különleges témát próbáltak ábrázolni a tányérjukon, például tenger alatti világot vagy Las Vegast, többen saját kedvenc ételüket vagy személyes élményeiket próbálták megmutatni, de akadt olyan is, aki konyhai maradékokból készített étellel jutott tovább.

Egyre nő a tét, a következő adásban indul a dráma a színes kötényekért! A Konyhafőnök minden hétköznap este 20 órától látható, az RTL Klub műsorán. Legendás évadra terítünk!

Lenyűgöző: A versenyző öt perc alatt készítette el Rácz Jenő portréját.

A nagy visszatérés: VV Zsuzsu elsüllyedt hajója után újra a Konyhafőnök zsűrije elé állt.

Állati meglepetések: Zé kaméleon suttogó lett, Rácz Jenő pedig felcsapott libasétáltatónak.

Rácz Jenő a konyhában váltotta valóra rajongója egyik legnagyobb álmát.

Rácz Jenőt zavarba hozta Love Island Kitty: Azt érzem, hogy zaklatva vagyok!

Kukában tálalt étellel nyűgözték le a zsűrit: Amiről azt gondoljuk, szemét, nem mindig az.

Zé és a séfek kerítőnek álltak – Vajon párt találnak a balett-táncos versenyzőnek?

A zsűri nem bírta abbahagyni az evést: ellopták a kedvenc ételeiket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök