A Konyhafőnök – a csapatfőzéssel a dráma is megérkezett a konyhába!

A Konyhafőnök – a csapatfőzéssel a dráma is megérkezett a konyhába!
Rácz Jenő párosával osztotta be versenyzőit, Alföldy Anna és Maier Anikó azonban nagyon nem találták meg az összhangot, kiabálásig, sőt, sírásig fajult a közös munka! Ezzel együtt megvan az idei évad első középdöntőse!

A csapatfőzésekkel Fördős Zének újra egy nagy pillanata lett A Konyhafőnökben: legendás csengője is visszatérhetett a stúdióba.

A zsűri elsőként távol-keleti ízeket idézett meg, három fogást kellett a pirosaknak újragondolniuk: tempurált tintahalat ázsiai salátával, töltött tintahalat házi tésztával és egy tetszőleges mártással, végül pedig 10-10 sushit, konkrétan 10 nigirit és 10 makit, rák felhasználásával. A második feladatban fánkok sütése volt a továbbjutás kulcsa, amerikai- és szalagos fánkokból 10-10 darabot kért Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő.

A versenynap végén mégsem a balhés páros - Alföldy Anna és Maier Anikó - párbajozott a kiesésért, sőt, egyikük az egyenes ágon történő továbbjutásért harcolhatott a korántsem egyszerű feladatokat követően. Alföldy Anna túrós palacsintája végül egy középdöntős helyet biztosított a modellnek!

A leggyengébben teljesítő csapat is párbajozni kényszerült, a túrós palacsinta itt azonban nem kegyelmezett és az egyik piros kötényesnek távoznia kellett a konyhából.

A piros csapat kapitányának – Rácz Jenőnek - már csak egy napja maradt, hogy összeállítsa legjobbjait, akikkel nekivághat A Konyhafőnök középdöntőjének.

Anna zokogva omlott össze Anikó miatt: Nincs agya a nőnek!

Anna és Anikó egymásnak estek a kóstoláson

Jenőnek bejött Fecó és Luca kémiája: Legyetek mocskosabbak! 

Tortás Fecó ismét elszabadult a konyhában

Ez a versenyző jutott be elsőként a Középdöntőbe 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: konyhafőnök