A Konyhafőnök – Rácz Jenő körül forgott a világ

A Konyhafőnök – Rácz Jenő körül forgott a világ
Megkezdődött a drámai összecsapás Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapatai között!

A héten hármasával beosztott csapatok pontokért ragadnak fakanalat, hogy kiderüljön kik azok, akik továbbjuthatnak a Középdöntő második szakaszába, ahonnan már csak pár lépés a séfkabát!

Rácz Jenő körül forgott az első középdöntős nap, tejfakasztó bulijára családtagjait és barátait is elhívta. Gourmet vegán hot-dogok és gourmet minihamburgerek mellett rákos taco-t készítettet a versenyzőkkel. Az első főzést követően megérkeztek a vendégek: Rácz Jenő édesapja, Király Peti, egykori A Konyhafőnök VIP győztes, Gyuricza Peti, Rácz Jenő feleségének testvére, Schobert Norbi és Kabát Peti is. Az értékelés alapján, elsöprő többséggel a piros csapat nyerte el a Középdöntő első pontját!

A második feladat sütés volt, Rácz Jenő gyermekének, Kamillának készítettek tortát a csapatok. Egy három emeletes, különböző ízvilágú torta volt az újdonsült apuka kérése, amit a kékek és a pirosak is igyekeztek teljesíteni.

A következő versenynapon újabb csapatok mérik össze tudásukat, hogy pontokat szerezzenek a Középdöntőben, ezzel pedig a csapattagok egy lépéssel közelebb kerülhetnek A Konyhafőnök címhez és az ezzel járó 10 millió forinthoz!

Hoppá! Luca meglopta Sárközi Ákos csapatát?

Gyuricza Peti kiköpte és Kabát Peti zsebébe rejtette a versenyzők ételét?

Rácz Jenőt kínos helyzetbe hozta a csapata: Nem tudtam, hogy mit csináljak a konyhában.

Evelin összeroppant: elsírta magát Ákos előtt

„Megetetem vele a serpenyőt” – Újabb dráma robbant ki Anna és Anikó között

Eldurvult Anna és Anikó vitája: Luca állította le üvöltöző csapattársait

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök