A Konyhafőnök – Rácz Jenő éttermében bizonyíthattak a versenyzők

A Konyhafőnök – Rácz Jenő éttermében bizonyíthattak a versenyzők
A Konyhafőnök történetében először a Rumour by Rácz Jenő, Michelin-csillagos étteremben főztek a középdöntősök.

Vendégek pontozták a három fős csapatok teljesítményét, akik a hat fogásból álló menüsorból 3-3 fogást készítettek el. Rácz Jenő éttermében stílusosan – a vendégek szavazatai alapján – Rácz Jenő versenyzői, a piros kötényesek szerezték meg a győzelmet.

A második feladatban eljött az ünneplés pillanata: a zsűri A Konyhafőnök 10 éves születésnapi tortáját kérte a versenyzőktől, 3 emeletben, külön ízesítéssel. Marika néni, aki a „nép hangja” az idei A Konyhafőnökben azt kérte Zétől, ha legközelebb sütés van, akkor valami csokisat is süssenek. Ezért az egyik emelet a tortán csokis kellett, hogy legyen.

Ezt a feladatot a kékek zárták ponttal. A középdöntő első napján a csapatok megkezdték a pontgyűjtést – a héten mind a 4 csapat pontokért küzd, végül a legkevesebb ponttal rendelkező trió tagjai egyéniben küzdenek meg a továbbjutásért.

A kék csapatnak ezeket az ételeket kellett megalkotnia a Rumourban

A Középdöntő első napján azonnal mélyvízbe dobták a versenyzőket, hiszen Rácz Jenő éttermében kellett megalkotniuk a séf által megálmodott menüsort. Mielőtt nekilendültek volna a feladatnak, Jenő és sous séfje bemutatták nekik az ételeket.

 

A pirosakra különleges fogások vártak Rácz Jenő éttermében

A Középdöntő első napján azonnal mélyvízbe dobták a versenyzőket, hiszen a Rumourban kellett megalkotniuk a séf által megálmodott menüsort. Mielőtt nekilendültek volna a feladatnak, Jenő és sous séfje bemutatták nekik az ételeket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!