A Konyhafőnök – Fördős Zé kerül terítékre

A Konyhafőnök – Fördős Zé kerül terítékre
A Középdöntő következő adásában a Street Kitchen bázisára látogatnak el a versenyzők.

Előtte azonban szikaszarvas állta útjukat, majd csípős hangulatba kerültek a színes kötényesek. A második feladatban rákkal párosíthatták a főételüket, miközben Flóra egy véletlen balesetnek köszönhetően összeesett a stúdióban, a fekete kötényes Dani pedig fülsüketítő áriákat énekelt.

Újabb versenyző hagyta el A Konyhafőnök stúdióját, számára véget ért a verseny a trófeáért és az ezzel járó 10 millió forintért!

Horváth Geri láda nélkül maradt: „Úgy éreztem magam, mint egy terhes anyuka”

Földi Laci döntött róla, hogy ki kapja a hátráltatást, ami abból állt, hogy egy valaki nem használhatott ládát a piactéren. A kiválasztott végül Horváth Geri lett, aki kreatívan oldotta meg a szívatást.

 

„Nem lesz, mit felraknom a tányérra” – Sinkovic Dóri minden eleme tönkrement

Sinkovic Dóri óriási tervekkel vágott neki a főzésnek, azonban sorra romlottak el az elemei. A mártásával álló háborút folytatott, de a zseléje és a húsa se úgy sikerült, ahogy tervezte. A főzés vége felé már attól tartott, semmit se tud majd kivinni a zsűrinek.

 

Sinkovic Dóri sírva omlott össze a kóstoláson

„Minden oké?” – kérdezte Rácz Jenő versenyzőjétől, Sinkovic Dóritól. A séfnek a munkája és a lány könnyei láttán úgy tűnt, hogy Dóri nincs jól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!