A K-pop sztárjai az ikonikus MTV Unplugged-ban lépnek fel

A K-pop sztárjai az ikonikus MTV Unplugged-ban lépnek fel
Az MTV Unplugged című műsora több mint 30 éves múltra tekint vissza. Különlegessége, hogy a nemzetközi sztárok, rock- és poplegendák akusztikus formában adják elő ismert dalaikat.

A műsorban olyan népszerű előadók léptek fel az utóbbi időben, mint Miley Cyrus, Shawn Mendes, a 30 Seconds to Mars, de a legemlékezetesebbek közt volt a Bon Jovi, a Nirvana, vagy éppen az R.E.M. koncertje is. Most a K-pop műfaj legnépszerűbb formációja, a BTS kap lehetőséget, hogy újragondolja saját slágereit: február 24-én a magyar rajongók is élő adásban láthatják a koncertet!

A 2013 óta nagy sikerrel hódító koreai formáció és az MTV már tavaly is felejthetetlen pillanatokat okozott a rajongók számára. A banda augusztusban az MTV Video Music Awards díjátadón mutatta be új slágerét, a Dynamite-ot, de az igazi szenzáció csak ezután következett, hiszen a Legjobb együttes, a Legjobb pop, a Legjobb K-pop és a Legjobb koreográfia díját is bezsebelték.

A BTS MTV Unplugged fellépése február 24-én 03:00-s kezdettel, az akusztikus előadás ismétlése pedig február 24-én 21:05-tól lesz látható az MTV Hungary műsorán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: média, MTV, zene