A Dot Creative Reklámügynökség Újít: Innovatív Programsorozattal Inspirálják a Kreatívipart

A Dot Creative Reklámügynökség Újít: Innovatív Programsorozattal Inspirálják a Kreatívipart
A Dot Creative reklámügynökség új programsorozatot indít, amely egyszerre kínál inspirációt és szórakozást a kreatívipar szereplői számára. Az ügynökség így már nemcsak a kreatív kampányokról, de mostantól a szakmai továbbképzésről és közösségi eseményekről is gondoskodik.

A programsorozat keretében különböző előadások és networking események várják a résztvevőket, amelyek során neves szakemberek osztják meg tapasztalataikat, újításaikat, és adnak betekintést a reklámipar világának legérdekesebb trendjeibe. Mindez egy olyan közösségteremtő atmoszférában zajlik, ahol a kreatív szakmában dolgozók könnyedén találkozhatnak, kapcsolatokat építhetnek és ötleteket cserélhetnek.

„A kreatívipar folyamatosan változik, és mindig szükség van friss inspirációra és új perspektívákra. Az új programsorozatunkkal szeretnénk egy olyan platformot kínálni, ahol a szakma krémje találkozhat, tanulhat és inspirálódhat” – nyilatkozta Kassitzky Attila, a Dot Creative ügyvezető igazgatója.

A programsorozat az év folyamán több alkalommal kerül megrendezésre. Az első esemény időpontja már ismert: 2023. szeptember 14-én a budapesti Cinema City Mammut ad helyet a Larry című film exkluzív, zárt körű vetítésének, ami után a résztvevők a film rendező-forgatókönyvírójával, Bernáth Szilárddal beszélgethetnek.

Aki szeretne részt venni az eseményen, az a Dot Creative erre a célra létrehozott oldalán, a meetup.dotcreative.hu címen jelezheti részvételi szándékát – érdemes sietni, hiszen helyek limitált száma miatt csak az első 40 jelentkezőt tudják fogadni.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget az inspirálódásra! Tanuljon és építsen kapcsolatokat a kreatívipar legjobbjaival!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!