A Cápák között következő évada várja a jelentkezőket

A Cápák között következő évada várja a jelentkezőket
A Cápák között négy sikeres évad után most is várja azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

Az RTL Klub üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának.

Ezek a cégek – kapcsolatrendszerüket kiterjesztve, eladásaikat felpörgetve, árbevételüket megsokszorozva váltak a piacon még ismertebbé – és tudtak a Cápák segítségével jövedelmezőbb vállalkozást építeni.

A Cápák között ötödik évadába jelentkezők azon túl, hogy a műsorba bekerülve megkaphatják az üzleti partnerek támogatását, a műsor sikerének köszönhetően országos népszerűségre is szert tehetnek. A műsor szakmai partnereinek köszönhetően pedig plusz támogatásokat és üzleti lehetőségeket kaphatnak azok, akik bemutatkoznak az RTL Klub üzleti showműsorában.

Aki úgy érzi, hogy vállalkozásával, vagy üzleti ötletével szeretne a Cápák elé állni, az alábbi linken jelentkezhet az üzleti showműsorba: https://rtl.hu/capakkozott/jelentkezz

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!