50 éves a Columbo

50 éves a Columbo
Kopottas ballonkabát, szivar és egy mindig körültekintő, aprólékos Los Angeles-i nyomozó. Talán nincs olyan ember, aki ne ismerné Columbo felügyelőt. Az amerikai tévéfilmsorozat, amely a TV2 Csoport kábelcsatornájának, a Jocky TV nézőinek is nagy kedvence, idén szeptember 15-én lesz ötven éves, ugyanis immáron fél évszázada annak, hogy 1971-ben végig izgulhattuk az első epizódot.

Idén szeptemberben 50 éve nyomoz Columbo felügyelő. A legendás hadnagy Peter Falk leghíresebb alakítása, amelyért négy Emmy- és egy Golden Globe-díjat zsebelt be. „Csak a munkámat végzem" vagy a „Csak még valamit" kezdetű mondatai mára szállóigék. A klasszikus sorozatok kedvelőinek csatornáján, a Jocky TV-n szeptemberben is látható a nyomozó ikonikus története, amelyben a gyanúsítottak mindig akkor követik el a legsúlyosabb hibát, mikor nem veszik elég komolyan Columbót.

Columbo mellett, amelyet hétköznap esténként 20 órától láthatnak a nézők, a szeptemberi műsorkínálatban természetesen más kedvencek is érkeznek, így például a Gyilkosságok Franciaországban című film epizódjai szombat esténként. De hétköznaponként jön a közkedvelt amerikai akciófilm-sorozat, a Knight Rider is 12:10-től David Hasselhoff főszereplésével, és az amerikai krimi-sorozat, a Hazudj, ha tudsz, 17 órától.

Újdonságként pedig látható lesz például a Gyilkos sorok című amerikai krimi, hétköznaponként 19 órai kezdettel. Emellett szeptemberben vasárnaponként 21 órától jönnek a jobbnál-jobb magyar retro filmek, mint például a Szamárköhögés, a Valahol Európában, a Moszkva tér vagy a Szeleburdi vakáció. Szeptember 11-től pedig a Prime nagysikerű sorozata a Jocky TV-n folytatódik, országos TV premierrel érkezik szombatonként 18 órától az Exek és nyomozók című francia krimi sorozat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: film, sorozat, tv2