18 ismert arcot ültetett kamerák elé az Igényesférfi.hu formabontó interjúsorozata - VIDEÓK

18 ismert arcot ültetett kamerák elé az Igényesférfi.hu formabontó interjúsorozata - VIDEÓK
Balogh Petya nagy dobása még hátravan, Apró Anna szerint hiába a pénz és a hatalom, ha nincs nyugalmad, Schiffer Miklós nem a titulusokban hisz, hanem a klasszikus értékekben - derül ki az Igényesférfi.hu online magazin 8 kérdés és 8 válasz videós interjúsorozatából, amelyből azt is megtudjuk, ki figyelmeztette Geszti Pétert arra, hogy az egónak is vannak határai.

Az Igényesférfi.hu online magazin megújulással és egy rendhagyó videós interjúsorozattal ünnepelte 8. születésnapját. 18 ismert és szakmájukban maradandót alkotó embert kérdeztek többek között a CEO és az EGO közötti párharcról, a siker jéghegy mögötti oldaláról és a XXI. századi férfi legnagyobb kihívásairól is. A formabontó formátum, az őszinte hangvétel és a magazin értékeire épülő kérdések izgalmas egyveleget alkotnak, az üzenet pedig több mint aktuális.

Fiatal startupper, tapasztalt vezető, stílusos gentleman, férfiak által dominált üzleti világban érvényesülő üzletasszony

A 8 kérdés és 8 válasz videós interjúsorozat karakterei nemcsak az Igényesférfi.hu online magazin olvasói közösségéhez, de a magazin 8 éves történetéhez is erősen kapcsolódnak.

“Az Igényesférfi.hu online magazin 25 és 55 év közötti, aktív, nagyvárosi, magas vásárlóerejű férfi célcsoportjának megszólítása kommunikációs szempontból jelentős kihívást jelent. A szegmentált, tartalomérzékeny közönséget az elmúlt 8 év alatt unikális, értékes tartalommal értük el, erre építve, de rendhagyó formátumot választva készült a megújulás apropóján a 8 kérdés és 8 válasz videós interjúsorozat is” - mondta el Halmai Zsófia, az Igényesférfi.hu online magazin alapítója.

“Az igényességet sokan még mindig kizárólag a megjelenéssel azonosítják, holott ez sokkal inkább egy attitűd, aminek a stílus mellett számos aspektusa van. A magazin megújulásával együtt erre a sztereotípiára is szerettünk volna rácáfolni a résztvevők sokszínű karakterével” - tette hozzá Zsófia.

“A klasszikus értékrendet képviselő interjú formátumot ötvöztük a modern igényeket kielégítő, dinamikus, újdonságot adó felhasználói élménnyel. A videós interjúsorozat koncepciójának kitalálásakor és a forgatáskor az öninterjúztató koncepció egyedi formátum volt a magyar piacon. Az őszinte hangvételt, ami képes fenntartani a tartalomérzékeny célcsoport figyelmét három, tudatosan választott eszközzel értük el: hagytuk kibontakozni a résztvevők karakterisztikáját a teljesen egyénre szabott, logikailag felépített kérdéssor segítségével, a vágással és a kérdések meglepetésének erejével. A közös munka eredménye egy 15 részes, értékteremtő videós interjúsorozat, ami a célcsoport számára emlékezetes, maradandó élmény” - árulta el a megvalósításról ügynökségi oldalról Szabó Gabriella, a Modernity tulajdonosa és a projekt művészeti vezetője.

“A sorozat további érdekessége, hogy megjelenik benne az alapító és az Igényesférfi.hu online magazin 8 éves története is a szereplőkön keresztül: megszólal többek között a vizionárius vezető, a fiatal vállalkozó vagy a férfiak által dominált üzleti világban érvényesülő üzletasszony is” - tette hozzá Gabriella.

Az Igényesférfi.hu online magazin 8 kérdés és 8 válasz videós interjúsorozatának szereplői:

Apró Anna (OXO Holdings), Kende-Hofherr Krisztina (TMC Management), Balogh Péter (Baconsult), Barna Tamás (Republic), a Biznisz Boyz Podcast csapata, Borsi Dávid (BKK), Fazekas Bálint (Euronics Magyarország / Vöröskő Kft.), Galambos Márton (Forbes), Geszti Péter, Kőszegi András (onBrands) és Kőszegi Kristóf, Prisztavok Zoltán (Kreinbacher Birtok), Sárospataki Albert (Billingo), Schiffer Miklós, Tábori-Simon José (ArtHungry), Wettstein Albert (Munch).

A 8 kérdés és 8 válasz interjúsorozat elérhető az Igényesférfi.hu online magazin YouTube csatornáján:

Apró Anna: Hiába a pénz és a hatalom, ha nincs nyugalmad

Schiffer Miklós: Nem a titulusokban hiszek

Sárospataki Albert: Nincs üzleti siker alázat és kudarcok nélkül

Wettstein Albert: Ki kell alakítani a hibázás kultúráját

Galambos Márton: Kevesen érzik át azt az ürességet, amit egy sikeres ember érez, ha magányos

Kende-Hofherr Krisztina: Akard jobban, mint amennyire félsz tőle

Balogh Petya: Az a gondolat éltet, hogy a java még hátravan

Prisztavok Zoltán: Elfelejthetjük a konvenciókat, de a nagy szabadságnak ára van

Fazekas Bálint: 5 km futás azonnal kiszűri az érdekembereket

Barna Tamás: 10 év tapasztalatot csak 10 év alatt lehet megszerezni

Geszti Péter: A kreativitás fejleszthető, két dolog kell hozzá

Biznisz Boyz: Ha 5:00-kor kelsz, 8:00-ra lehet egy kastélyod

Tábori-Simon José: Egy kishitű embernél nincs rosszabb üzleti tanácsadó

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!