15 év után nevet és arculatot vált a Jazzy rádió

15 év után nevet és arculatot vált a Jazzy rádió
Idén decemberben megújul a 90.9 Jazzy Rádió, és ezentúl egyszerűbb néven, Jazzy-ként köszönti a hallgatókat. A station voice Peller Anna színművész lett, az új szignálpark zenéit pedig az ország egyik legkreatívabb, többszörös díjnyertes DJ-producer-zeneszerzője, Zoohacker készítette. 2023-tól a rádió egyik legnépszerűbb műsora is megújul, reggelente új műsorvezetők köszöntik majd a hallgatókat.

Tizenöt év után nevet és arculatot vált a 90.9 Jazzy Rádió, ezentúl egyszerűen Jazzy-ként mutatkozik be a hallgatóknak. Új logóval, modernebb és színesebb megjelenéssel frissülnek december közepétől a rádió online felületei, miközben a legfőbb hangzó arculati elemek is megújulnak.

A Jazzy új szignálparkját a neves producer és dalszerző, Zoohacker kreativitására bízta a rádió, aki fülbemászó, a zenei arculathoz illő dallamokat készített a régi szignálok helyére. A station voice Peller Anna színművész lett, december közepétől az ő hangján szólalnak meg a rádió műsorajánlói, és az új „Együtt vagyunk” szlogen is.

„A vizuális arculat és a hangzásvilág megújítása csak az első lépés a Jazzy teljes megújulásában. 2023-ban további meglepetésekkel készülünk, megőrizve természetesen a tőlünk megszokott Jazzys hangvételt és tartalmi minőséget. A legkedveltebb műsoraink és műsorvezetőink maradnak, és a Jazzy zenei hangzásvilágát is megőrizzük, hiszen egy nagyon erős és lojális törzshallgató bázisunk van, akiknek az igényeit évről évre kutatjuk és igyekszünk maximálisan kiszolgálni. A személyi változások csak a reggelt érintik, ezen kívül további új, a Jazzy hallgatói felmérésein jól teljesítő műsorvezetőket még tervezünk, de tartalmilag nem lesznek drasztikus változások. Marad a reggeli műsorban is az eddig jól megszokott tematika, ahol a műsorvezetői székben továbbra is a szakma kiváló és hiteles szereplői ülnek majd” – mondta el Suri Imre, Jazzy rádió ügyvezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: jazzy rádió