101 éves ikonnal ünnepli az életet az ELLE

101 éves ikonnal ünnepli az életet az ELLE
A 101 éves Keleti Ágnessel a címlapján ünnepli az életet az ELLE magazin május 26-án megjelenő lapszáma, amellyel annak új főszerkesztője is debütál. Mádai Vivien nem csak a print magazin vezetője, de az ELLE márka hazai nagykövete is lesz.

Nemcsak Magyarországon, de alighanem az egész világon sem volt még 101 éves címlapsztár neves női magazin borítóján. Az ötszörös olimpiai bajnok tornász Keleti Ágnest nem a kora, inkább életének izgalmas, fordulatos és gyakran komoly kihívásokkal teli története tette tökéletes választássá egy, az életet ünneplő ELLE lapszám címlapjához. Ahogyan ezt ő megfogalmazta: “a kornak nincsen nagy szerepe, egy a fontos, a szeretet.”

Az ELLE magazin május 26-án megjelenő lapszámával az új főszerkesztő is debütál. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett Mádai Vivien több mint 10 éve dolgozik a magyar médiában: karrierje az RTL Klubnál indult műsorvezetőként, 2017-től pedig a TV2 egyik állandó képernyőse volt. Az elmúlt tíz évben újságíróként, szerkesztőként és online tartalomgyártóként egyaránt jelentős sikereket tudhat magáénak. Eddigi pályafutása során több társadalmi kampányt is indított, illetve vállalt bennük aktív közreműködést, amelyek elsősorban a nőket érintő problémákra hívták fel a figyelmet. A francia jogtulajdonos Lagardère Group számára fontos szempont volt a főszerkesztő kiválasztásánál, hogy személyes értékrendje, ízlése és társadalmi szerepvállalása összhangban legyen a nemzetközi ELLE értékrendjével.

“Az ELLE magazin a bátorság és a szókimondás szimbóluma a hazai nyomtatott sajtó piacán. A társadalmi egyenlőtlenségek elleni küzdelem, a nők jogainak védelme és a sztereotípiák ledöntése – csak néhány a lap legfontosabb értékeiből, amelyeket továbbvinni hatalmas feladat és megtiszteltetés. Keleti Ágnes 101 évébe sűrített rendkívüli élettörténete, kitartása, bátorsága és rendíthetetlen életszeretete ugyanazokat azértékeket képviseli, amiket az ELLE márka is magáénak vall. A címlapfotózáson fiatalokat megszégyenítő könnyedséggel, vidámsággal és stílusérzékkel bizonyította be, hogy a kor tényleg csak egy szám” – mondta Mádai Vivien.

Az új főszerkesztő legelső lapszámában a Keleti Ágnessel készült beszélgetésen túl olvasható többek között páros interjú Renner Erikával és MérőVerával a félelem nélküli szabadság jogáról, riport az ország első hajléktalan nőket segítő nőgyógyászati rendelőjéről és helyzetkép a gyerektelenséget tudatosan választó magyar párokról. Ezeken túlmenően az ELLE júniusi száma bemutat női arcokat az ukrán háború frontvonaláról, Kemény Zsófi, Sztarenki Dóri és Nyáry Luca írnak benne levelet 80 éves önmagukhoz, de azt is megtudhatjuk belőle, milyen lenne Eke Angéla színésznő, ha férfiként születik, valamint megismerhetjük belőle a divat által idealizált női test sötét oldalát.

A kiadó biztos abban, hogy Mádai Vivien hitelesen képviseli majd Magyarországon az immár 77 éves francia márka értékeit, kiterjesztve azokat további platformokra. A nyomtatott magazinon túl a későbbiekben ugyanis az online megjelenésekért és a márkakiterjesztésekért is ő felel majd.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: ELLE, Keleti Ágnes