Média 1. oldal

Európában csökkent, Magyarországon változatlan a tévénézésre fordított idő

Európában csökkent, Magyarországon változatlan a tévénézésre fordított idő

A televíziózás továbbra is meghatározó napi szabadidős tevékenység hazánkban annak ellenére, hogy Európa legtöbb országában, de a világ számos táján is csökken a televízió népszerűsége. A Föld népessége napi szinten 2 óra 25 percet tévézik. Az európaiak majdnem egy órával többet, átlagosan 3 óra 22 percet, míg mi, magyarok az ezredforduló óta töretlenül legalább négy órát ülünk a televízió képernyője előtt egy átlagos napon – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss elemzéséből.
Április 28-án folytatódik a Cápák között hetedik évada

Április 28-án folytatódik a Cápák között hetedik évada

Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.
Nem elég szexi a kommunikációs iparág

Nem elég szexi a kommunikációs iparág

Az MRSZ hosszú évek óta először mérte fel a szektorban foglalkoztatottak létszámát az OPTEN-nel együttműködve, annak adatbázisából kinyert tényadatok felhasználásával. Ennek eredményeképpen meglepő adatot publikált a Reklámszövetség az MRSZ Mini Konferencián: a kommunikációs iparágban körülbelül 115 ezren dolgoznak. Mégis számos kihívással küzd a szektor, és jelentős átalakuláson megy át a szakma. Kerekasztal beszélgetés során Liptay Gabriella, a KPMG Hungária Kft. marketing és kommunikációs igazgatója fejtegette a szektort érintő HR kérdéseket Török Diána, a GroupM Communications & Learning Directora és Vági Róbert, a Central Médiacsoport operatív vezérigazgató-helyettesének társaságában.
Szoboszlai Dominik – Az interjú a Spíler TV-n!

Szoboszlai Dominik – Az interjú a Spíler TV-n!

Szombat este 20:25-kor tűzi műsorára a Spíler 1 a legsikeresebb magyar focista, a Liverpoolban játszó Szoboszlai Dominikkal készült exkluzív interjúját. Baumstark Tibor nem csak a magyar válogatott csapatkapitányával beszélgetett, végig járta azokat a helyszíneket, amelyek a legszorosabban kötődnek a Liverpool FC-hez és az is kiderül, világklasszis focisták mit gondolnak a fiatal magyar tehetségről. De vasárnap is érdemes a Spíler-t választani a foci szerelmeseinek, hiszen jön a LaLiga csúcsrangadója, az El Clásico, helyszíni tudósítással.
Május 5-én indul a ValóVilág12

Május 5-én indul a ValóVilág12

Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.
Indul az Otthontervezők podcast második évada

Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült.
Mindennek ára van, de mekkora?

Mindennek ára van, de mekkora?

A magyarországi médiapiac egyik égető problémája a hazai reklám-egységár alacsony szintje. A tavalyi évet sok területen a túlkereslet jellemezte, amely például inventory nehézségekben mutatkozott meg, a számok mégis azt mutatják, hogy nem nőttek úgy a költési volumenek, ahogyan az elvárható lett volna. Mi lenne a megfelelő módja az árszínvonal növelésének? Miért nem sikerül soha úgy, ahogyan kellene? Többek között ezekről beszélgetettek a médiapiac szakértői a Magyar Reklámszövetség Mini Konferencián március 20-án.
Balogh Levente előtt is összevesztek Az álommeló jelöltjei

Balogh Levente előtt is összevesztek Az álommeló jelöltjei

A 18. munkanapon Balogh Levente a jelöltekre bízta négy fontos külföldi partnerét. A legtöbb csapatnak nem okozott gondot az üzleti etikett betartása, ám két jelölt között egésznap folyamatos volt a feszültség, ami a teljesítményükre is kihatott. Andrea és Bence az elnök úr előtt sem tudták visszafogni magukat. Bence végül nem kapott újabb esélyt, így neki kellett távoznia az Office-ból.
Balogh Levente egy embert elbocsátott, egy másik jelöltet védelmi pozícióval díjazott

Balogh Levente egy embert elbocsátott, egy másik jelöltet védelmi pozícióval díjazott

A jelölteknek a kreativitást és marketinget kellett ötvözniük párokban. A párosok közül többeknél gondot okozott a harmonikus közös munka. A narancstermékek közül egy csapaté volt, ami maradéktalanul elnyerte az elnök úr tetszését. Azonban néhány jelöltnek újabb feladatban kellett bizonyítania. Ez Csapynak, Gergőnek és Máriónak sikerült a legkevésbé, így egy valaki számára véget ért az álommelóért zajló verseny, de ketten végül kaptak még egy esélyt.
Parázs hangulat alakult ki az álommeló jelöltjei között

Parázs hangulat alakult ki az álommeló jelöltjei között

Az új hetet a jelöltek meglehetősen feszült hangulatban kezdték. A felszínre került problémák elsimítása érdekében Balogh Levente különleges csapatépítőt szervezett a jelölteknek. A játék segített újra összekovácsolni a nap elején megrepedezett egységet, így látszólag megszűnt a jelöltek közti feszültség és senki nem távozott a megmérettetésből.
1/473