Újra a Publicis Groupe Hungary lett a befutó az OBI tenderén

Újra a Publicis Groupe Hungary lett a befutó az OBI tenderén
A Publicis Groupe Hungary, Magyarország vezető média-, digitális és kreatív ügynöksége, egy többlépcsős, nemzetközi tenderen 8 év után ismét elnyerte az OBI bizalmát, aki az otthon és kert barkácsolási szakértőjeként ismert. A magyar csapat továbbra is a Publicis Groupe hálózat tagja, a Zenith médiaügynökség részeként végzi a médiatervezési és vásárlási feladatok ellátását Magyarországon.

Az együttműködés folytatásában továbbra is a médiatervezési stratégiák kidolgozása marad a fókuszban. A Publicis Groupe Hungary és az OBI kapcsolata továbbra is azon a közös célon alapszik, hogy erősítse az OBI márka jelenlétét mind online, mind offline felületeken, és az OBI-t az otthon és kert kategóriájában az elsődleges választásnak pozícionálja a fogyasztók körében.

"A Publicis Groupe Hungary-nél hatalmas sikernek tekintjük, hogy az OBI 8 év után ismét minket választott médiaügynökségi partneréül. Ez a döntés helyi szinten született meg, ami egyértelmű elismerése a hazai csapat helyi tudásának. Bizonyítottuk, hogy az általunk nyújtott innovatív adat- és technológiai megoldások megállják a helyüket a piacon. Ez a győzelem a csapatunk szakértelmét, elhivatottságát és a plüss hódunk szerencsehozó jelenlétét tükrözi, amelyek mind hozzájárultak a pitch sikeréhez” - emelte ki Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary média üzletágának vezetője.

Benjamin Schulz-Adamos, az OBI Media és Programmatic Advertising részlegének vezetője hozzátette: "Nagy köszönet illeti a Zenith ügynökséget, amely nyolc éven keresztül kiváló támogatást nyújtott nekünk és a jövőben is ezt fogja tenni 2024-től három másik OBI országban. Örülünk, hogy továbbra is kiváló helyzetben vagyunk Magyarországon, hogy a meglévő médiastratégiákra építhetünk, és a jövőben is innovatívan dolgozhatunk együtt.”

A partnerség kiválasztásában a Media Guides GmbH, egy független médiaauditáló és tanácsadó vállalat is közreműködött, hogy az OBI megtalálja a legmegfelelőbb ügynökségi partnert a médiatervezési feladatokra. A tender párhuzamosan több európai országban is zajlott. A Zenith partnerségi kötelék megmaradt Lengyelországban és egy új OBI ország, Szlovákia is bekerült a portfólióba.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!