Újabb dizájndíjat zsebelt be a Gorenje

Újabb dizájndíjat zsebelt be a Gorenje
A világ egyik legrangosabb dizájnversenyén, konyhai készülékek kategóriában nyert díjat a Gorenje UltraClean mosogatógépe. Az iF Design Award 2023-as megmérettetésén a 132 főből álló szakmai zsűri több mint 11 000 pályázó közül emelte ki és ismerte el a termék felhasználóbarát kialakítását, valamint innovációs értékét.

Az 1953-ban alapított iF Design Award a kiváló formatervezés globális szimbóluma – a legnagyobb innovációs erővel bíró formaterveket az iF több mint 20 országból érkezett 132 formatervező szakértőkből álló zsűrije díjazza évente. A dizájn Oscarjának is nevezett átadón a Gorenje új generációs UltraClean mosogatógép, konyhai készülékek kategóriában nyerte el a szakmai zsűri elismerését.

Vásárlói igényekre tervezve

A szakértők által díjazott UltraClean mosogatógépek innovatív funkcióiknak köszönhetően kiemelkedő tisztítási és szárítási teljesítményt nyújtanak. A zsűri méltatta a termék felhasználóbarát kialakítását és kezelőfelületét, amelyen könnyedén kiválaszthatók az előre beállítható programok. Az átrendezhető részekkel ellátott kosarak végtelen lehetőséget kínálnak a különböző méretű és formájú edényekhez, erre a funkcióra pedig egyre nagyobb igény van manapság.

„Büszkék vagyunk rá, hogy újabb díjat sikerült elnyernünk az újgenerációs UltraClean mosogatógéppel, amelyet a 2023-as iF DESIGN AWARD szakmai zsűrije 56 ország, több mint 11 000 pályázata közül emelt ki. A Gorenje-készülékek kialakítása során kiemelt figyelmet fordítunk a fogyasztói igényekre, továbbá törekszünk a környezetbarát és energiahatékony termékek fejlesztésére” – emelte ki Kovács Kinga, a Gorenje Magyarország marketingvezetője.

Tágas belső tér, makulátlan edények

A zsűrit a modell felhasználóbarát kialakítása mellett (amely akár 16 teríték befogadására is alkalmas), a termék speciális, UV-technológiája is lenyűgözte. A legmagasabb szintű tisztaság biztosítása érdekében az UV-fény funkció bekapcsolásával a baktériumok és vírusok 99,9 százaléka elpusztul, így a felhasznált víz biztonságos, a mosogatási eredmény pedig alacsonyabb hőmérsékletű programoknál is hibátlan lesz. A funkció hatékonyságát egy független svéd laboratórium, a Micans is tanúsította. A kiegészítő szórófejek jobb vízáramlást és tisztítási eredményt garantálnak, így minden edényt és evőeszközt tökéletesen megtisztítanak.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: dizájn, Gorenje