Új vezetőkkel folytatja az Isobar Budapest

Új vezetőkkel folytatja az Isobar Budapest
Busák István veszi át az Isobar cégvezetői teendőit, és irányítja a továbbiakban a szervezet teljes megújulását. A Creative Experience Director szerepkört Major Zoltán “Pepe” fogja betölteni.

Ahhoz, hogy ebben az új kihívásokat kínáló, megváltozott környezetben mind az Isobar Budapest, mind pedig ügyfeleik sikeresek legyenek, az általuk kezelt márkáknak egységes és zökkenőmentes élményt kell nyújtaniuk a kommunikációtól az e-kereskedelmen át a társadalmi szerepvállalásig. Ezt a célt szem előtt tartva Busák István, az Isobar Experience Design üzletágának vezetője veszi át az Isobar cégvezetői teendőit, és irányítja a továbbiakban a szervezet teljes megújulását.

„István az elmúlt több mint tizenöt évben rengeteg tapasztalatot szerzett mind ügynökségi (Kirowski, Publicis, Mito, Ogilvy), mind pedig ügyféloldalon (Hewlett-Packard, IBM) betöltött vezető szerepben. Hazai és nemzetközi környezetben is (IBM Interactive Experience) számtalan sikernek lehetett aktív részese az általa vezetett csapatokkal, valamint ügyfeleivel, akik között minden főbb iparág képviselője megtalálható volt. Ez az út vezetett annak a design stratégiai gondolkodásnak a kialakításához, amelyben összeért a korábbi márkastratégiai vezetői ambíciója a szervezetfejlesztési céljainkkal” – mondta el Busák István kinevezéséről Novák Péter, a dentsu magyarországi vezetője.

A cég kreatív és üzletági vezetőinek feladata egy olyan, együttműködésre épülő vállalati környezet megteremtése lesz, ahol a budapesti Isobar globálisan is kiemelkedő Experience Design csapatának módszertanait sikeresen ötvözik a sokszorosan díjnyertes kommunikációs csapat kreativitásával és márkastratégiai tapasztalatával. „Ennek a stratégiának a részeként hoztuk létre a Creative Experience Director szerepkört is, melyet Major Zoltán “Pepe” fog betölteni. Az átalakulással egyidőben távozik Maros András kreatívigazgató, akinek a feladatait szintén Major Zoltán fogja átvenni. Köszönjük Andrásnak, hogy az elmúlt évben az Isobar csapatát erősítette” – mondta Novák Péter.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!