Új vezető a Human Telex ONE élén

Új vezető a Human Telex ONE élén
Esküdt Attila, a Human Telex online event divíziójának új szakmai vezetője szerint a digitális események hosszútávon is velünk maradnak.

Az elmúlt évben létrehozott Human Telex ONE online event divízió élére a reklám- és rendezvényszervező ügynökség saját berkein belül talált új vezetőt. Esküdt Attila mintegy 15 éve dolgozik a cégnél, event group leader pozícióját váltotta le az új kinevezéssel.

„A rendezvényszervezés lépcsőfokait végigjártam, és bár az online eventek világára a pandémiás helyzet miatt kezdtünk el intenzíven fókuszálni, úgy gondolom, hogy a hasonló események hibrid formában hosszútávon is velünk maradnak. Főként azok, melyeknél az információátadáson van a hangsúly, például nemzetközi konferenciák, sajtótájékoztatók, sales meetingek esetében látjuk, hogy a résztvevőknek sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a digitális térben a földrajzi és időbeli akadályokat áthidalva előadni, vagy vendégként jelen lenni. Mindez kitágítja a lehetőségeket is. A mi feladatunk pedig, hogy ezeket a találkozókat, adásokat is minél élvezhetőbbé és izgalmasabbá tegyük” – mondta Esküdt Attila.

A Human Telex ONE munkáját támogatja Bartók Noémi digitális igazgató is. A teljes rendezvény üzletágért pedig továbbra is Rapatyi Attila event ügyvezető igazgató és Soproni István event kreatívigazgató felel az ügynökségnél.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!