Új funkcióval rukkolt elő a Facebook

Új funkcióval rukkolt elő a Facebook
Még meg sem szoktuk a Trendinget, de máris újabb ötlettel állt elő a Facebook, ezek után az érdeklődési körünkbe tartozó információk is duzzasztják majd hírfolyamunkat.

Az új ötlet által adott lehetőségeket okosan használva a brandek erősíthetik rajongóik kötődését és új felhasználókat nyerhetnek meg maguknak. De csak akkor, ha felhasználóik és potenciális felhasználóik számára érdekes és értékes tartalommal töltik meg posztjaikat.

Maga folyamat a következőképpen néz ki, ha egy oldal postjában megjelölnek egy másik oldalt és a két összekötött oldalnak elegendő számú közös rajongója van, akkor a post megjelenik olyan emberek hírfolyamában is, akik csak a megjelölt oldalt likeolták. Érthetőbben, ha például a BBC megjelöli postjában Hugh Laurie oldalát, és elég sok olyan ember van, aki a BBC és Hugh Laurie oldalát is kedveli, akkor a post olyan embereknél is megjelenik, akik csak Hugh Laurie oldalát kedvelik vagy követik.

Ugyanígy fog működni ha a barátainkról van szó, ha egy ismerős bejelöl egy fotón azt a képet láthatják olyan ismerőseim is, akik nem ismerősök azzal az illetővel, aki megjelölt a képen. A teszten kiderült, hogy ez embereknek tetszik ez az új funkció, hiszen a legtöbben szeretik látni, hogy mi történik másokkal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!