Új angol nyelvű mesterszakokat indít a Budapesti Corvinus Egyetem

Új angol nyelvű mesterszakokat indít a Budapesti Corvinus Egyetem
Diplomácia, közösségi kormányzás, marketingstratégia és innováció, haladó ellátásilánc-menedzsment, valamint gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszakot is indít idén ősztől a Budapesti Corvinus Egyetem az eddig kínált húsz mesterképzésen felül – közölte az intézmény hétfőn.

Az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető, és a meghirdetett formában Magyarországon egyedülállóak.

A diplomácia, a közösségi kormányzás, a marketingstratégia és innováció, valamint a haladó ellátásilánc-menedzsment szakok egyévesek, a gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszak kétéves.

  • A diplomácia szakon végzett hallgatók hazájuk érdekeit a gyakorlatban is hatékonyan képviselhetik majd. A szak különféle előképzettségű diákoknak is szól, akik a diplomaszerzés után korábbi tanulmányaiknak megfelelő szakdiplomáciai területen helyezkedhetnek majd el.
  • A közösségi kormányzás szakon diplomát szerzett hallgatók a közcélú projektekben felelős szakmai munkát tudnak majd végezni a közszektor állami és nem állami intézményeiben, nonprofit szervezeteiben, hazai és nemzetközi szervezetekben.
  • A marketingstratégia és innováció szakon olyan felkészült jövőbeli vezetőket képez az egyetem, akik a digitalizációt megértve komplex marketingstratégiai döntéseket hoznak és a marketing szempontjait képviselik a legkülönbözőbb üzleti szektorokban, vállalati típusaiban, lokális és nemzetközi piacokon egyaránt.
  • A haladó ellátásilánc-menedzsment szak diplomásai azokat az átfogó ellátási láncokat logisztikai rendszereket tervezik meg, irányítják és fejlesztik, amelyek átszövik a vállalatokat a szervezeten belül és a vállalatok között is.
A cikk teljes tartalma az Index oldalán érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!