Én is szeretném a logomat itt látni

Én is szeretném a logomat itt látni
Elkészült a legfontosabb internetes cégek térképe, sokan boldogak lennének, ha felkerülhetnének a nemzetközi összefoglalásra. Nem lehetetlen, de...

A Venture Beatben jelent meg egy, az Ion Interactive vezetője - Scott Brinker - által készített egy hatalmas anyag a webes és marketingtechnológiákról. A szerző immáron 3 éve térképezi fel a területet és adja közre az ebből készült "szupergrafikát". Érdekes apróság, hogy az első verzió mindössze 100 céget tartalmazott.

Binker kutatása 2012-ben már 350 céget mutatott meg és helyezett el a marketing landscapen, míg idén 43 kategóriában már 947 vállalat jelenik meg. Érdemes böngészni a különböző kategóriákba helyezett logókat és persze a mögöttük rejtező vállalkozásokat és szolgáltatásokat, hiszen ilyen részletes összefoglalást még senki sem adott közre.

Azt nem sikerült még kideríteni, hogy magyar cég található-e a térképen, mert a kereshetőség sajnos hagy még kivánni valókat maga után, mindazonáltal érdemeskomolyan áttanulmányozni a legjobbakat, legismertebbeket. Felmérni, hogy mivel is kerülhetnénk 2014-ben fel az egyre növekvő listára. 

Hasonlót készítettünk a magyar startup ökoszisztémáról a tavalyi évben először az Insiderblog hasábjain, persze sokkal szerényebb formában.

Az eredeti grafika, teljes méretben itt lelhető fel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!