Videóval könnyebb a siker

Videóval könnyebb a siker
Kutatás készült a startup sikerek videómegjelenésével kapcsolatban. A felmérés szerint a a brand és a termékvideók egyaránt segítik a legjobbakat.

A MIssing Cloudnál a startupok sikerének titkát igyekeznek fellelni. A saját területükön - videó készítés - végzett kutatásaik eredményet egy infografikában összegezték.

Megállapításaik azt mutatják, hogy egy kezdő startup esetében igen fontos, hogy a felhasználók megértsék a termék, szolgáltatás pontos működését. Ez egyes szakértők szerint a brand építést is megelőző fontossággal bír. A működési elvet bemutató videók segítik a felhasználókat eligazodni a hasonló termékek és szolgáltatások között, illetve magában a választásban is közvetlen hatásuk van.

A Video ezenkívül kiváló SEO eszköz, a közösségi médiában jól fogyasztható, megosztható tartalommal növeli a cégek kezdetben kevéssé látogatott oldalának vonzerejét. A felmérés szerint mindezen előnyök ellenére sokan nem használnak videókat, ami jelentősen csökkenti az esélyüket a sikerre.

A közösségi finanszírozás szintén egyik alapvető kérdése, hogy a projekt milyen videóval rukkol elő, az unalmas és igénytelen videóval rendelkezők legtöbbször sikertelen kampányt zárnak a felhasználók ugyanis elvárják a professzionális megjelenésű videós anyagokat is.

A teljes anyag a Missing Cloud oldalán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!