Trunk Tomi dupláz a Sneakerness Budapesttel!

Trunk Tomi dupláz a Sneakerness Budapesttel!
Másodszorra is Sneakerness Budapest, az év nemzetközi és hazai vendégeket felsorakoztató sneaker, streetwear, és „current culture” eseménye. 2024. november 2-3-án a Millenáris B épületét ismét küldöldi és hazai fiatalok streetwear, sneaker vállalkozásai és márkái lepik el 200 asztallal, kísérve ezt élménydús programokkal, és alkalmi vételekkel. Tavaly 6400 látogató távozhatott az eseményről egy-egy steallel, vagy egy zseniális hétvége élményével. Az idei, novemberi Sneakerness Budapestre már kaphatóak a jegyek a oneticket.hu oldalon.

A 2023-as Sneakerness Budapest, két napos fesztivál az év meglepetés eseménye lett a közvélemény szemében a visszajelzések alapján a Millenárison, Belbuda kedvenc rendezvényhelyszínén. 200 eladói asztal streetwear, vintage és sneaker ritkaságokkal, és olyan márkák részvétele, mint a SAMSUNG, SPAR, MONSTER ENERGY, FOXPOST, a felsorolás teljessége nélkül okoztak élményeket a fiataloknak és családoknak.

A drága cipők kulisszái között idén is, 2024. november 2-3-án ritkaságok, alkalmi vételek, családi programok, sport, kerekasztalbeszélgetések, hazai sztár rapperek, és nemzetközi vendégek jelenlétének élményei dominálnak majd. „Idén ikonikus nemzetközi sneaker- és branding világból ismert szereplők mellett különböző fiatalok számára érdekes nemzetközi vendégeket is elhoz Trunk Tamás. „Lester Nowhere-rel már megegyeztem, ő Kanye West legújabb albumán producer, a King című dalé. Nagyon sok fiatal csinál zenét, rappel, így kérdezhetnek, inspirálódhatnak egy zseniálisan inspiráló produceri történetből.” - mondta a liszensztulajdonos szervező, hozzátéve, hogy a nemzetközi vendégek belejelentése még csak most indul.

„Többen jöttek oda hozzám gyerekek csillogó szemmel, hogy életük legjobb napja volt a 2023. novemberi esemény” - mondta el Trunk Tamás, aki az itthoni sneaker és streetwear közösségre, márkákra, vállalatokra alapozva hozta létre az eseményt összekötve a nemzetközi sneaker világ hangulatával és legismertebb szereplőivel.

„Idén a fokozott érdeklődés már most látszik a kereskedői és partneri aktivitásokból és a jegyvásárlásokból, avat be a háttérinformációkba az esemény szervezője. Bár csak a sneaker eladók asztalainak kulisszájáért érdemes ellátogatni a 2024-es Sneakerness Budapestre, asztalsorok kígyóznak fiatalokkal és áruikkal a Millenáris B épületében, ez az esemény azonban már nem csak két nap sneakerekkel. A fiatalok számára meghatározó kultúrák szereplői jelen lesznek, „current culture”, közösségi média hősökkel és az utcai kultúra hőseivel, rapperekkel, sportolókkal. Várjuk a családokat szeretettel.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!