Továbbfejlesztett kampányokra oktat a Google

Továbbfejlesztett kampányokra oktat a Google
Weben keresztül oktatja a Google azokat szakembereket, akik most tanulják a továbbfejlesztett kampány kezelést - írja az inside Adwords Magyarország.

A folyamatos online kapcsolat világában a felhasználók a nap során váltogatva többféle eszközt használnak. Ez a többképernyős valóság új lehetőséget teremt a marketingesek számára az ügyfelek több eszközön, bárhol, bármikor történő elérésére. Erre a problémára vezette be a Google az új rendszerét a továbbfejlesztett kampányokat.

Ez a Google szerint a továbbfejlesztett kampányok nagy lehetőségeket jelentenek a vállalkozások, cégek számára, de arra is rájöttek a bevezetéssel egyidejűleg a marketingtevékenységük összetettebbé és időigényesebbé válhat. Ezt a problémát a Google webináriumokkal kívánja megoldani a kötelező átállás előtt. (2013. július 22.)

A cél, hogy a régi típusú kampányok továbbfejlesztett kampányokra való átállításban segítséget nyújtsanak a felhasználóknak. A webinárium bemutatja a továbbfejlesztett kampányokkal járó leglényegesebb változásokat és előnyöket, valamint a tömeges frissítés és a kampányegyesítés lépéseit egy kiválasztott fiókban.

A mintegy egy órás oktatást regisztrált felhasználók vehetik igénybe. Részletek a Inside Adwords Magyaroszágon olvashatók.


Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!