Tendert nyert a Publicis Groupe Hungary

Tendert nyert a Publicis Groupe Hungary
Februárban zárult a hónapokig tartó, három körös meghívásos tender, amelyen tíz hazai és európai ügynökség közül került ki győztesen a magyar ügynökség.

Az 1850-ben alapított, az ofszet nyomdagépek piacán 40%-os piaci részesedéssel bíró és 170 országban aktív Heidelberg márka globális kommunikációját alakítja mostantól a Publicis Groupe Hungary.

“Minden meghívott izgalmas és releváns megoldást hozott a kiadott briefekre, de a Publicis Groupe Hungary csapata már az elején kitűnt holisztikus látásmódjával és egyedi stratégiai megközelítésével. A teljes tenderfolyamat alatt kiemelt fontosságot kapott náluk a storytelling, miközben nem feledkeztek meg a hatékonyságról és a mérhetőségről sem. Ezek azok a tényezők, melyek a Heidelberg számára is kiemelten fontosak, bármilyen területen is kommunikálunk. Nagyon örülök, hogy új ügynökségünkkel egyszerre kapunk egy globális tudásbázist, és egy lokális, eltökélt csapatot!” - mondta el a tender eredménye kapcsán Szánthó Barnabás, a Heidelberg globális marketing igazgatója.

A 35 piacra és a márka teljes kommunikációjára kiterjedő stratégiai és kreatív tervezés már megkezdődött, az első Publicis Groupe Hungary által fejlesztett, Saphira Eco termék kampány pedig március elsejével indult “Green is an attitude” címmel.

“Több olyan kollégánk is van, akik Heidelberg Speedmasterek között nőttek fel, a kreatívoknál, főleg az art directoroknál pedig eleve love brand a Heidelberg. Így az első pillanattól szerettük volna megnyerniy a tendert. Hosszú és izgalmas időszak áll mögöttünk, rengeteget dolgozott a csapat, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen ikonikus márka globális vezető kreatív partnere lehetünk! Minden erőnkkel azon leszünk, hogy tovább segítsük őket az iparág digitális jövőjének formálásában” - tette hozzá Varga Gábor Zoltán, a Publicis Groupe Hungary hazai érdekeltségű ügynökségi márkáinak vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!