Tanulj marketinget a Google Hangouton keresztül

Tanulj marketinget a Google Hangouton keresztül
A Marketo Blog írói ″happy hour″ oktatásokat tartanak a Google Hangouton keresztül. A sorozatba rendszeresen vendég-szakembereket is meghívnak.

A Marketo szakemberei kihasználják a Google Hangout lehetőségeit. Oktatásra használják az ingyenes videokonferencia megoldást. Népszerű marketing szakemberek várják az előre regisztrált felhasználók kérdéseit, illetve az online videós edukációba ismert vendég előadók is bekapcsolódnak.

A rendszeres hangoutok meghirdetése is humoros, a potenciális ügyfelek könnyen kedvet kaphatnak az oktatásokhoz. Az online marketing szakemberek szokatlan akciója természetesen gondosan kitalált és jól tervezett forgatókönyvet követ. A szakmai blog lehetőségeit valódi interaktivitással egészíti ki, amely közvetlen kapcsolatot biztosít az olvasókkal, ügyfelekkel.

A Google Hangout lehetőségeit jól prezentáló program, láthatóan kiváló lehetőséget ad a kiscsoportos távoktatásra, ezt használja ki a Marketo csapata. A két hónap alatt lefutott 4 hangout témái Content, Engagement, SEO, Thought Leadership címmel futottak.

A Google lehetőségeinek ilyen alkalmazásával azt is megmutatják, hogy az online oktatás nem kötődik speciális oldalakhoz. A Marketo szakembereinek nincs szüksége saját stúdióra, közvetlen az irodából közvetített valós idejű adásokhoz mindössze egy jóminőségű webkamerára van szükség. A videók itt érhetők el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!