Szalai Attila és Gál Roland is beszáll a kripto-edukációba

Szalai Attila és Gál Roland is beszáll a kripto-edukációba
Szalai Attila, a magyar labdarúgó-válogatott védője és Gál Roland, az egyik legismertebb magyar kriptotartalom-gyártó ezentúl márkanagykövetként működik együtt a Binance-szel – jelentette be a világ legnagyobb kriptotőzsdéje.

A magyar labdarúgó-válogatott és a Fenerbahce sztárvédője, Szalai Attila, illetve a Youtube-on tízezres követőtáborral rendelkező kripto-influencer, Gál Roland mostantól együttműködik a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének számító Binance-szel a digitális fizetőeszközzel kapcsolatos edukációban. A sportoló és a kriptotartalom-gyártó a következő hónapokban közösen osztja meg tapasztalatait a kriptovilággal kapcsolatban a social felületeken. Közös és egyéni tartalmak is várhatók, többek között megmutatják, hogy miként lesz egy profi focistából profi kriptós. Amellett, hogy témába vágó videókat, posztokat osztanak meg, interaktív kérdezz-felelek, nyereményjáték és más exkluzív tartalom is várható.

A nagykövetek célja, hogy bizonyítsák: a kripto nem csak a pénzügyi kérdésekkel hivatásszerűen foglalkozók számára kínál lehetőségeket – a megfelelő tartalmak fogyasztásával, tanulással, utánajárással tiszta képet kaphatnak az emberek arról, hogyan működik az az ökoszisztéma, ami egyre több témát szolgáltat a laikusok számára is. Fontosnak tartják az edukációt, és hogy ezáltal új kapuk nyíljanak meg azok előtt, akik kíváncsiak a Web3 és a blokklánc világára.

„Az idő előrehaladtával egyre nagyobb lesz az igény a kriptovalutákra, egyre inkább részéve válnak az emberek mindennapjainak. Például egy magyar válogatott meccsre NFT-vel is mehetünk majd, ami kizárja a hamisítás és jegyüzérkedés lehetőséget. Aztán ugyanezen a meccsen Szalai Attila vághat egy akkora gólt, hogy idén Puskás-díjat kap érte, ebből pedig létre lehet hozni egy NFT-kollekciót. Ez egyből nagyobb értékkel bír majd a gyűjtők körében, és lehet vele tovább kereskedni” – mondta Gál Roland.

Hozzátette, a Binance a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, ami egyben a leginkább a felhasználót a középpontba helyező márka. Megfontolt, aktív és összetartó közösséggel rendelkezik, ahol az a fontos, hogy a végfelhasználó, aki talán most veszi meg élete első kriptóját, a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben és legbiztonságosabban tudjon vásárolni. A jó termék azonban nem elég, az embereket edukálni is kell.

A foci és a kriptovilág kapcsolata nem újkeletű. A tavalyi labdarúgó-világbajnokság alatt limitált kiadású NFT-k, csapatokhoz kötött szurkolói tokenek és speciális nyereményjátékok tartották lázban a kriptoközösséget, a trendbe természetesen a Binance is beszállt. A cég korábban több világhírű klubbal lépett stratégiai együttműködésre, például az olasz S.S. Lazióval, a portugál FC Portóval vagy a brazil Santos FC-vel. Cristiano Ronaldo pedig a Binance-szel közösen speciális NFT-kollekciót indított el tavaly novemberben.

„Platformunk célja, hogy szerte a világon növelje a pénzügyi szabadságot az emberek számára. A Binance mindenkinek elérhetővé teszi a kriptót azáltal, hogy széleskörű pénzügyi eszközökhöz biztosít hozzáférést egy növekvő hálózaton keresztül. Közben pedig garantáljuk a legalacsonyabb díjakat a tőzsdék között. Hiszünk abban, hogy a kripto nagyobb gazdasági függetlenséget adhat az egyéneknek” – közölte a Binance.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!